Meny
 

Renseriet

Åpningstider

10-20 (18)

Kontakt

51 66 18 27 Send e-post

Etasjeplan

1. etasje AMFI Vågen Sør

Det er personlig!

 

Gjennom 90 år har vi gjennom 4 generasjoner vært en del av renseribransjen på sørvestlandet. Siden 1999 har vi gradvis vokst til 11 selvstendige renserier fra Bergen i nord til Bryne i sør. Hovedkontoret er lokalisert i Sandnes. Vi har god logistikk mellom renseriene og har i tillegg etablert inn- og utleveringssteder hos mer enn 35 kommisjonærer i distriktet. Det skal aldri være langt til nærmeste renseri og vi har ingen begrensninger i kapasitet.

 

Rensing av tøy er basert på tillitt til vår fagkunnskap og erfaring. Som fagbedrift er vi underlagt håndverksloven som er din garanti for fagmessig utført arbeid. Våre kunder skal møtes med engasjement og vilje til å løse de vanskeligste oppgaver. Vi skal ligge foran med det beste utstyr og metoder for trygg og sikker rens. Alt dette gjør vi med tanke og ansvar for natur og miljø. Kort fortalt - det er personlig!

 

I 2018 ble Renseriet tildelt Beste Renseri prisen fra Norske Renseri og Vaskeri forbund (NRV), samt en nominasjon til Best Practice Award hvor vi plasserte 9. plass ut av 127 renserier i verden! Nåværende Daglig Leder er 4. generasjon renser og du finner Norges beste rensere på Renseriet!

 

Butikkategori: