Meny
 

Åpningstider

10-16 (16)

Kontakt

70 01 37 50 Send e-post

Etasjeplan

2. etg.

Hos oss i Princess finn du inspirasjon til å friske opp heimen. Vi har eit stort utval av dyner, puter, sengesett, gardiner, pynteartiklar, handklede og barneprodukt.

Vi er opptekne av miljø og berekraft, og at alle produkt vi har inntil huda skal vere merka med Øko-tex100. Vi har og ei rekke produkt med Svanemerket, Fairtrade-merket og som er økologiske. Sjå utvalet her: bit.ly/2U5sjgN.

 

BEST PÅ DUN!

Dunprodukta våre er svanemerka, sporbare, allergivennlege og produserte i Noreg.

 

SOLSKJERMING PÅ MÅL

Vista er leverandøren vår av innandørs solskjerming. I butikkane våre kan du bestille produkt etter mål. Du kan velje mellom ei rekke ulike design og fargar. Det fins mange gode tekniske løysingar på blant anna, plisségardiner, lamellar, rullegardiner og persienner.

 

BESTILL TIME MED EIN KONSULENT

Veit du at du kan avtale tid med ein av våre konsulentar, og få eksperthjelp med solskjerming, dunprodukt og gardiner? Ta turen innom oss her på senteret, eller bestill time her: https://www.princessbutikken.no/book-en-konsulent

 

VI KAN SY FOR DEG

Systua vår drivast av Moving Mamas, som hjelper innvandrarkvinner og –menn ut i arbeid. Systua kan hjelpe deg meg sauming av gardiner, spesielle detaljar og anna matchande produkt til.

 

Velkomen til ein hyggeleg handel hos Princess – vi gler oss til å hjelpe deg!

Butikkategori: