Meny
 

Åpningstider

Midlertidig stengt.

Kontakt

452 49 254 Send e-post

Etasjeplan

1. etasje

Christiania GlasMagasin var opprinneleg eit lagerutsal for glasverka i Noreg for over 200 år sidan, og har sidan den gongen utvikla seg til å bli ei moderne butikkjede med eit breitt utval av glas, porselen, kjøkkenartiklar og gåver.

 

Butikkane våre bugnar av alt du treng for å skape stemning og hygge i heimen – frå praktiske og solide kjøkkenartiklar til delikat porselensservise og glitrande glas som gjer seg bra på bordet til både kvardag og fest! Vi kan freiste med flotte kvalitetsprodukt frå kjende merkevarer som mellom anna Hadeland Glassverk, Porsgrund Porselen, Rosendahl, Kosta Boda, Iittala og Stelton. Hos oss finn du gåvene som vil glede generasjonar!

 

I tillegg er vi stolte av å presentere Bryllupslisten.no – eit genialt verkty for deg som planlegg bryllaup. Bryllupslista viser brudeparet sine ønske slik at gavekjøparene trygt kan handle noko dei veit blir set pris på. Brudeparet kan fylle ut lista i butikk eller registrere ho på nett. Bryllupslista blir oppdatert etter kvart som nokon handlar frå ho, slik at ein unngår dobbeltkjøp og bytting. Enkelt for gjestane – enkelt for brudeparet! Alle som registrerer bryllupsliste hos oss får to vakre vinglas frå Hadeland Glassverk og tilbod om gullmedlemskap i kundeklubben vår.

 

Velkomen innom ein av butikkane våre for ein hyggeleg handel!

Butikkategori: