Meny
 

Opningstider

10-19 (18)

Kontakt

51 11 19 23 Send e-post

Etasjeplan

2. etasje

Kort historie

I 1996 starta vi med vår første "kjøkenbutikk". Eit butikkonsept med fokus på alt av kvalitet til kjøkenet. Det skjedde på Kvadrat kjøpesenter i Sandnes, og butikken heit den gong Bjørns Kjøkkendesign. Vi starta tilsvarande butikkar i Stavanger (1997) og Haugesund (1998) og i 2002 blei det bestemd at konseptet skulle endre namn. Valet falt på Kitch’n og det er siden den gong åpna nye butikkar i eit stadig høgare tempo, og ved utgangen av 2015 har vi 110 Kitch’n-butikkar. Vi har åtte flagship stores; Bogstadveien og Torggata i Oslo, Galleriet i Bergen, Kvadrat, Madla og Kilden i Stavanger, Moa i Ålesund og Amanda i Haugesund. Vi har også eigen nettbutikk med stort utval.

 

Forretningside

Kitch’n skal vere No. 1 på kjøkkenet, og vi er kjend for gode og innovative varar til kjøkenet, ekstra god service og fagkunnskapar.

 

Visjon

No. 1 på kjøkenet

 

Merkevarer

Kitch’n fører mange kjende merkevarar, bl. anna: Le Creuset, Smeg, Kähler, Global, Eva, Eva Solo, Rosendahl, Riedel, Bodum, Mac, Modern House, Victorinox m.flere.

 

Produkta held høg kvalitet og profil, og er i hovedsak: Gryter og panner, kokkeknivar, stålbestikk, vin og barglas, krus, elektriske artiklar til kjøkenet, termo- og serveringskanner, ildfaste former, servise og designartiklar.

Butikkategori: