Meny
 

Om senteret

 

Velkommen til AMFI Roseby 

AMFI Roseby ligger ved innkjøringen til Molde, ca 10 minutter med bil fra Molde Lufthavn Årø, 10 minutters gåtur fra Molde Sentrum og 3 minutters gåtur fra Molde Storsenter.

 

AMFI Roseby består av en hoveddel som vi kaller AMFI Roseby, og omkringliggende gårder kalt Roseby Vest, Roseby Øst, Amfi Roseby Moldegårdsveien, og Lingedalsveien 9. Totalt oppfelt i 5 bygg i nær tilknytning.

 

AMFI Roseby består av flere sammenbygde enheter, der store ankere er plassert i hver sin side av bygningsmassen. I Vest har vi Elkjøp, Biltema og  Eurospar – i Øst har vi McDonald's og Nor Engros.

 

73 leietakere, 46 i hovedbygget. Største bransje er «Hus og Hjem». AMFI Roseby hadde i 2019 totalt over 1 mrd i omsetning.  

 

 

 

Kart over AMFI Roseby

Trykk på oversiktskartet for å gjøre det større.

Vi har store internasjonale kjeder og unike små butikker.

 

Minibank

Du finner minibank ved Barnas Lekeland i 1. etasje (Roseby).

 

Toaletter og stellerom

Ved H&M i 2. etasje (Roseby).

 

Rullestol

Vi har rullestoler stående ved hovedinngangen til bruk for våre kunder. Ta kontakt med senterkontoret hvis du lurer på noe angående rullestolene.

 

Barnas Roseby

Vi har et eget lekerom som heter Barnas Roseby. Her kan barna kose seg og leke i hoppeslottet eller med interaktive spill som er fastmontert på veggene. Barnas Roseby er gratis for alle barn, under tilsyn av voksne.

 

Kid Cars

Vi har Kid Cars stående under trappen utenfor Småtroll Bare Barn i 1. etasje (Roseby). Ta kontakt med personalet i butikken for mer informasjon.

 

Leie av standplass

Ønsker du å leie markedsplass eller annonsere på digitale skjermer ved senteret, ta gjerne kontakt med Clear Channel Norway for informasjon/tilbud:

  

markedsplass@clearchannel.no

 

Merk hvilket senter, hvilken periode og hvilken aktivitet forespørselen gjelder. 

http://clearchannel.no/produkter-priser/markedsplass

 

Veldedige organisasjoner, lag og foreninger

Det kan søkes om å få stå gratis i senteret ved veldedige formål. Søknad sendes da til: Anne.Simonsen@olavthon.no

Kontakt oss