Meny
 

Vi tar vare på dyrene

Les mer her.

På AMFI Roseby har vi et godt tilbud til deg og dine dyr med dyrebutikk og hundefrisør i samme lokale. Bedriftene har et godt samarbeid seg imellom og kan dermed tilby et bredt utvalg av tjenester for deg og dine kjæledyr. Lokalene befinner seg midt i AMFI Roseby og har stor romslig parkeringsplass med gratis parkering. 

 

Zoo1 butikken har et godt utvalg av produkter til katt, hund, gnager, kanin, fugl og fisk. De ansatte har god kunnskap om produkter og har mye erfaring innenfor dyrehold. Butikken er nyåpnet og i de store fine lokalene kan de tilby et godt utvalg. Butikken har hyggelige og dyktige ansatte som kan det de prater om.

 

Kate som har Amber hundefrisør har en god utdanning og har lang erfaring innen yrket. Vask, napping, klipp, føn og kloklipp er noen av tjenestene du kan få her. Hun jobber mest med hund men kan også hjelpe deg med katt eller smådyr som kanin og marsvin. Hun kan tilby både hverdags- og utstillingsklipp for hund. Hun jobber med markedets beste utstyr og kosmetikk.

 

Åpningstider

 

Mandag-torsdag: 9-17

Fredag: 9-16