Meny
 

Tones Favoritter hos VERO MODA

toppbilde vero moda

Vi er stolte av å presentere at Tone Damli fortsetter som ambassadør for VERO MODA og vil fronte våre kolleksjoner høsten 2018 og våren 2019.

Vi er glad for å kunne fortsette vårt suksessfulle samarbeid og har stor tro på de kommende kolleksjoner. Vi kaller dem «Tones favoritter».

 

 

 

Høstkolleksjonen kommer i to omganger med fantastiske styles både til hverdag og fest. Her finner du alt du trenger for å skape den komplette garderoben denne høsten. Kolleksjonen bærer blant annet preg av engelsk tweed, deilig strikk og cordfløyel i behagelige jordtoner. Detaljer som sløyfer, knapper, og markerte skuldre går igjen i hele kolleksjonen.

 

 

 

«Det er utruleg stas å få samarbeide med VERO MODA om to splitter nye kolleksjonar. Eg elskar dei behagelege fargane, stoffa og den avslappa og litt nedpå looken kvardagsplagga har. Det er veldig eg. Og eg er sikker på at eg kjem til å bu i strikken når kuldegradene kjem krypande.

 

Eg er óg veldig svak for 80-tallspreget få fleire av festkleda, og føler det er helt på sin plass med litt glamour utover dei seine høstkveldar. Eg er så spent på å sjå responsen på kolleksjonane og kan nesten ikkje vente til kleda kjem i butikk.»

 

 

Første del av høstkolleksjonen lanseres i alle norske VERO MODA-butikker 11. oktober kl. 10:00, men kolleksjonen vil være å få tak i allerede kvelden før, den 10. oktober kl. 17:00, på VERO MODA Karl Johan, der Tone også vil være tilstede.

 

Vi gleder oss!