Meny
 

Velkommen til Barnas Dager 20.-22. juni

barnasdager2019-illustrasjonsbilde

Barna står i sentrum på AMFI Orkanger 20.-22. juni. Ta med hele familien til senteret for en ekstra trivelig handletur med morsomme aktiviteter!

 

Program

 

TORSDAG 20. JUNI

 

amfelia og oskar-prisen

Du kan fortsatt stemme på din favoritt ved standen i senteret!

 

Et lokalt lag eller forening får en gavesjekk på 5.000 kroner! Hvem blir vinneren? Vi deler ut prisen lørdag kl. 14 - bli med på festen! Les mer om Amfelia og Oskar-prisen her.

 

FREDAG 21. JUNI

 

kl. 12-15

Ansiktsmaling

Lag din egen piratmaske

Fargelegging

 

Skattejakt i senteret! Klarer du å finne alle 5 skattekistene? Vi trekker 10 vinnere av Amfelia og Oskar-lekekoffert. Skattekart får du utlevert i lekerommet i 1. etg. Les mer om skattejakten her.

 

 

LØRDAG 22. JUNI

 

fra kl. 11

Brannbamsen Bjørnis: Show (kl. 12), shop (kl. 11-14), meet & greet, fotovegg, tegnekrok, tatoveringer

 

Ved scenen i 1. etg. og i lokalet ved Parfymeriet i 2. etg.

 

kl. 14

Utdeling av Amfelia og Oskar-prisen

 

 

 

Barnas Dager arrangeres på alle Amfi-senter 20.-22. juni, og kampanjen byr på mye moro for hele familien! Barnas Dager handler om barnas glede og undring, og rundt om på senteret blir du underholdt og undervist av plakater med spørsmål og svar om ting barn lurer på.

 

 

Amfelia og Oskar inviterer barna til morsomme aktiviteter, som skattejakt på senteret, og med Amfelia og Oskar-prisen gjør vi stas på en lokal organisasjon som skaper gode opplevelser for barn og unge i vårt nærmiljø.

 

I butikkene på senteret finnes en rekke kvalitetsprodukter til aktive barn, så benytt gjerne anledningen til å finne noe nytt - enten det er skoleklær, sportsutstyr eller leker som står på handlelisten. Dere finner det dere trenger på senteret!

Latter og glede under Barnas Dager.

Amfelia og Oskar deler ut sin egen pris!

 

Følg med på hjemmesiden og facebooksiden vår for mer informasjon om alt som skjer på senteret under Barnas Dager!