Meny
 

Åpningstider

9-20 (18)

Kontakt

94 88 10 23 Send e-post

Etasjeplan

1. etg

Kosmetikkjeden Loco tilbyr et bredt sortiment av kjente merkevarer og spennende nye produkter innen makeup, hår- og hudpleie til lave priser.

 

Her kan du både handle til en billig penge, samt få bedre kunnskap om produktene fra de ansatte som selv er i målgruppen og forbrukere av det de selger.

 

Loco tilbyr et bredt sortiment av kjente merkevarer som Redken, Maybelline, Max Factor, Elizabeth Arden, Victoria Secret, samt andre spennende nye produkter.

 

Visjonen er å selge kjente merkevarer innen makeup, hårpleie og hudpleie til ugjenkjennelige priser – og sånn sett, ta opp kampen med etablerte nettbutikker som selger kosmetikk. Loco finnes også på Metro Storsenter i Lørenskog, Horisont i Bergen, Amfi Moldetorget, Kuben i Hønefoss, Stovner Senter, Storbyen senter i Sarpsborg og Sandvika Storsenter. I november 2017 åpnet den åttende butikken her på AMFI Moss.

 

Loco kjøper inn varene der de får dem rimeligst – direkte fra norske og europeiske leverandører. Med det vil Loco ikke ha salg, tilbud, kampanjer eller medlemsklubber, men til din fordel; alltid gi lav pris.

 

Velkommen til en gøyal og hyggelig handel!

Butikkategori: