Meny
 

AMFI Moa er Skravlekopp-senter

To mennesker som ler og prater på kafe

Du har kanskje hørt om den, Skravlekoppen, den grønne koppen som står sammen med de andre koppene på alle våre spisesteder.

.

Nå blir det lettere å treffe nye folk og få seg en liten hverdagsprat på AMFI Moa også, for nå har vi blitt Skravlekopp-senter og har Skravlekopper på alle våre spisesteder.

 

I en verden hvor vi har mer kontakt med andre i sosiale medier enn i det virkelige liv, ønsket initiativtakerne Venke Knutson og Ingrid Remvik Leirvik å lage en folkebevegelse for inkludering, raushet og møter mellom mennesker. Altfor mange i det lille landet vårt er ensomme eller ønsker mer kontakt med andre. Det ville de gjøre noe med. 


Den grønne Skravlekoppen står sammen med de andre koppene på alle spisestedene våre. Velger å drikke av en denne, viser du andre i lokalet at du gjerne slår av en prat. Om du trenger mye eller lite skravling, er uvesentlig.

 

Vi nordmenn er nok litt reserverte og forsiktige av oss og trenger gjerne et påskudd for å tørre å snakke med noen vi ikke kjenner. Skravlekopp er et slikt påskudd. Kanskje kan du få en hyggelig prat neste gang du besøker senteret?