Meny
 

HM søker lørdags-/ ekstrahjelp


Vi er på jakt etter flere deltidsselgere til vår butikk på Amfi Moa i Ålesund i! Vi søker deg som vil jobbe helger og ved behov.

 

I H&M tror vi det er mulig å gjøre det du elsker hver dag. Her vil du få mulighet til å vokse og nå ditt potensial. Som Sales Advisor i en av våre butikker er du H&M for våre kunder. Vi tror alle våre medarbeidere kan gjøre en forskjell og vi verdsetter mangfoldet vårt av personligheter og bakgrunner. Dette bidrar til en dynamisk, kreativ og inkluderende arbeidsplass. Likevel deler vi noen fellestrekk som at vi liker å jobbe sammen mot felles mål, samtidig som vi er selvgående og kostnadsbevisste. Vi er fleksible, løsningsorienterte og genuine, samtidig som vi holder det enkelt! Vi er åpne og direkte med hverandre, og vi liker å lære nye ting hver dag! I rollen som Sales Advisor tenker vi også at du er en person som trives i et høyt tempo, og at du gir det lille ekstra for en eksepsjonell kundeopplevelse. I tillegg tror vi i at du kjenner deg passelig igjen i disse beskrivelsene:

  • Trives med et høyt tempo, ettersom du er en strukturert multitasker-ninja
  • Rimelig organisert
  • Over gjennomsnittet glad i folk
  • Har en teft for salg og kommersialisering

I tillegg til konkurransedyktige betingelser, kan vi tilby en unik mulighet til å bli en del av et verdibasert selskap som tror på deg og din personlige utvikling. En stilling i H&M er mer enn en jobb, det er en mulighet for livet. Vi tror på å gi folk ansvar, eierskap og forpliktelser helt fra starten av. Skriv din egen H&M-historie og voks med oss. Vi jobber mot ambisiøse mål om å endre fremtiden. Vil du være med på reisen?

 

 

Les mer og SØK HER

Søknadsfrist: 31. oktober