Meny
 

Funky Frozen Yogurt søker medarbeidere


Funky Frozen Yogurt

  

Funky Frozen Yogurt er Nordens største yoghurtis-kjede. Vi startet opp i mars 2013 og har nå 20 butikker i Norge. Vi har videre planer for vekst i inn og utland. Vi er den første yoghurtis-kjeden i Europa som tilbyr økologisk yoghurtis og vi har bærekraftighet som en viktig ledestjerne i alt vi gjør.

 

 

Medarbeider i Funky Frozen Yogurt AVD Amfi Moa!

 

Vi søker etter to ivrige og glade ansatte (over 16år) til ekstrahjelpstillinger, for å være med å bygge Nord Europas råeste og største Frozen Yogurt-kjede.

 

 

Som medarbeider i Funky vil din viktigste arbeidsoppgave være å sørge for at våre gjester får en bedre, smakfull og funky opplevelse gjennom å sørge for at butikken til enhver tid er den desidert beste i bransjen.

 

Kvalifikasjoner

Krever ingen forkunnskaper eller relevant erfaring.

 

Vi søker blide, energiske og engasjerte unge mennesker som er opptatt av miljø, kosthold, økologi og en aktiv livstil. Du må være serviceinnstilt, elske å jobbe med mennesker og trives i et arbeidsmiljø med høyt tempo! Om du deler vår filosofi om at en økologisk yoghurtis gjør livet gladere, håper vi å se en søknad fra akkurat deg!

 

Hva kan vi tilby deg?

Vi tilbyr et ungt og sprudlende arbeidsmiljø hvor vi sammen skal dyrke frem et sted for kvalitet, god service og fantastiske opplevelser. Ved å bidra til at Norge blir et gladere og sunnere sted, vil dette bli en arbeidsplass du garantert kommer til å være stolt av! Sammen er vi fremtidsrettede og nyskapende. Vi tilbyr konkurransedyktige betingelser og det vil være spennende utviklingsmuligheter som ansatt i Funky Frozen Yogurt.

 

 

Er du klar til å ta del i Norges Råeste Is-konsept? Send oss din søknad!

 

Send CV og søknad til funkymoa.ffy@gmail.com. Merk emnefeltet med «Ekstrahjelp»

 

Søknadsfrist: 20. juli

Søknad med CV sendes snarest innen mandag 20. juli funkymoa.ffy@gmail.com