Meny
 

Tegninger til fargelegging - Morsdag

En av de fineste gavene en mor kan få er hjemmelagde gaver fra barna. Skriv ut en av disse tegningene og la barna fylle i fargene.

Fargelegging

Selv om det ofte kun er foreldrene selv som evner å se talentet som gjemmer seg i krusedullene, er det definitivt en gave som varmer mammahjertet. Det blir ekstra personlig når barna setter sitt eget preg på gaven. Får man egentlig nok tegninger til å henge på kjøleskapet og vegger? Vi har samlet et knippe tegninger som kan skrives ut og fylles med regnbuens farger.    

 

Fargelegg hjerte

Dette hjertet kan bli til et kjempefint morsdagskort med litt ekstra magi fra barna. Last ned PDF av hjertet og finn frem fargeblyantene. Skriv gjerne en hyggelig hilsen ved siden. Omtrent slik kan hjertet se ut når man er ferdig med å fargelegge. 

 

Fargelegg «supermamma»

Alle vet jo at mødre har superkrefter. Last ned PDF av tegningen «supermamma» og fyll med mammas favorittfarger.  

 

Fargelegg «mamma»

Dersom barna foretrekker å tegne fritt kan man fargelegge i ordet «mamma» og tegne rundt. Last ned PDF og la barna slippe kreativiteten løs. 

 

 

Morsdagskort fra Amfelia og Oskar

Fargelegg et spesialdesignet morsdagskort fra Amfelia og Oskar og fortell mamma hvor glad du er i henne. På side to står det «Jeg er glad i deg» og bokstavene er ekstra tykke med tydelig omriss, slik at det er enkelt å sette sitt preg på kortet med sine yndlingsfarger. Bonustips: Skriv ut kortet på litt tykt papir så gjør det seg ekstra godt når det henges opp på kjøleskapet.

 

Last ned PDF av Amfelia og Oskar-kortet.  

For store barn som skriver selv:

Print ut kortet og la barnet tegne, fargelegge og legge til en personlig hilsen. Ofte har barna selv de mest kreative og koselige ideene til hva de kan skrive.

For små barn:

Print ut kortet og la barnet fargelegge og pynte. Hjelp til med å skrive en personlig beskjed på kortet.

 

 

 

 

Sist endret - 04 februar 2019