Meny
 

Morsdagsgaver med det lille ekstra

Alle mødre fortjener både oppmerksomhet og omtanke på morsdagen. Med disse gavetipsene får hun dagen hun fortjener.

Morsdagsgave

Velvære og avslapning

Alle mødre fortjener å bli skjemt bort litt ekstra på morsdagen. Hva med å kjøpe favorittproduktene hennes og gi henne tid til å nyte en avslappende søndag? Ta en titt i baderomskapet hennes og se hvilke produkter hun begynner å gå tom for. Ta bilde av produktet og dra til senteret hvor du kjøper nøyaktig det samme. Kjøp gjerne med et magasin du vet at hun liker, så kan hun lese mens hun kobler av.   

Blomster

Har du noen gang hørt historien om hun/han som angret på at de kjøpte blomster til noen? Ikke vi heller. Blomster er alltid en god idé! Dersom det er små barn som også skal gi morsdagsgave, kan de lage et koselig kort og legge med blomstene.

Produkter til hjemmet

Gi henne noe som hun ikke unner seg i hverdagen. Da blir det nemlig ekstra gøy å få det. Et tips er å gi nykvernet kaffe, en herlig olje til matlaging eller et duftlys til å sette stemningen. Eller hva med å kjøpe et pent og behagelig sengesett, og gi gaven ferdig oppredd?

 

Juvena krem fra Fredrik & Louisa 895,- / Vase fra Bolia 239,-

Gaven med muligheter

Gi henne muligheten til å kjøpe noe til seg selv uten å måtte betale for det med egne penger. Det kan vi love deg at hun vil ha! Kjøp et gavekort på dittgavekort.no eller i en av våre gavekortautomater på AMFI Moa.  

En ekstra myk pakke

Ettersom dette er dagen hvor mor får plante beina på bordet, mens de andre rundt tar søndagsvasken og lager mat, er en silkemyk pysjamas en perfekt morsdagsgave. Alternativt kan du gi henne en lang og bamsemyk morgenkåpe eller noen gode, varme tøfler. 

Liten gave med stor betydning

Gi et smykke eller armbånd med en betydning. Nå er det svært i tiden med anheng med bokstaver på. Hvis du gir gave til din mor kan du gi din forbokstav og eventuelt dine søskens forbokstaver også. Dersom du gir gaven til dine barns mor kan du gi deres forbokstaver. Et annet lekkert, men samtidig betydningsfullt symbol, er evighetssymbolet. Det liggende åttetallet er en fin måte å minne henne på at du alltid er der for henne. 

Klippekort på middag og husarbeid

Gi et hjemmelaget gavekort på for eksempel fem valgfrie middager og fem ganger med husarbeid. Start med en «gratis» smakebit på morsdagen med å ta ansvar for både husarbeid og middag. Du kan finne middagsinspirasjon blant disse 6 deilige oppskriftene. 

1. Polar aktivitetsarmbånd fra Power 1390,- / 2. Hansker fra Glitter 249,- / 3. Armbånd fra Bjørklund 199,- / 4. Nattkjole fra Lindex 179,- / 5. Skjerf fra Gerry Weber 299,- / 6. Le Creuset gryte 4,2L fra Chr. Glasmagasin 2399,- / 7. Body Scrub fra The Body Shop 349,- / 8. Swell termokopp fra Dale Man Woman 299,- / 9. Vidunderkrem fra Home & Cottage 199,- / 10. Uggs fra Dale Man Woman 2199,- / 11. Headphones fra Eplehuset 2990,- / 12. Jakke fra Kappahl 599,- / 13.Genser fra Floyd 499,-

 

Sist endret - 31 januar 2020