Meny
 

Årets julegaver til venninnene

nærbilde av en gave som blir holdt av to personer

Vi har samlet tipsene til hva du kan gi til venninnene i år, slik at du kan krysse nok et gjøremål av huskelisten.

Til den hjemmekjære

Vinteren er sesongen for stearinlys, varm kakao og gode bøker. Å tilbringe tid inne med brettspill og baking får en større verdi. De fleste av oss blir mer hjemmekjære på vinterhalvåret, og med det i bakhodet er det flere gaver du kan gi som passer ypperlig til innetiden.  

Duftlys

Et julegavetips som sjeldent slår feil er duftlyset. Gi bort litt hverdagsluksus. På denne tiden av året er det flest mørke timer i døgnet og lysene brennes fort opp. Et duftlys setter stemningen i rommet og tilfører det lille ekstra. 

Bilde: Kid Interiør

Sengesett

 

Et skikkelig deilig sengesett er gull verdt. Hva føles vel bedre enn å legge seg i rent og pent sengesett når kulda står på som verst. Likevel er det noe som er skikkelig kjedelig å bruke penger på.

 

Sengesett er med andre ord et supert gavetips. Vis at du setter pris på venninnen din ved å gi henne en julegave som gir henne glede. Gaven passer inn i ethvert hjem; det eneste du må vite er om hun bruker enkel eller dobbeltdyne.

 

 

Kanskje du til og med skal unne henne den ekstra fine kvaliteten. Sjekk for eksempel sengetøy i bambusviskose. Det føles som en blanding av den fineste silke og den mykeste bomull – og mer enn det kan man vel ikke be om?

  

Både hos Kid og Princess finner du et bredt utvalg av deilige sengesett. Kom innom så hjelper vi deg med å finne julegavene. Akkurat nå har vi et ekstra stort utvalg av tekstil og interiør til hjemmet. 

 

Bilder: Princess

 

Koseklær

Et annet tips er deilige inneplagg. Et par myke tøfler eller en varm og god genser. Det er lite som frister mer enn varme, behagelige klær og tøfler når man kommer inn fra kulden. Hos Kid har vi noen deilige lammeskinnstøfler til kr 499,90. De er så myke at man får lyst til et par til seg selv også!

Bilder: Kid Interiør

 

Til den interiør-interesserte

Er hun interessert i interiør og følger trendene? Da har hun definitivt hørt om designeren Cathrineholm som den siste tiden har gjort seg svært synlig på markedet, med en ny tolkning av Grete Prytz Kittelsen sitt design. Fargespennet og det elegante uttrykket gjør det vanskelig å velge bare én. Skålene er svært allsidige og de minste egner seg til alt fra snacks, til tacotilbehør, til dessertskåler. Velg for eksempel mellom et snack-set bestående av tre små skåler, eller ett enkelt sett i favorittfargen hennes.

 

  • cathrineholm.jpg
  • cathrinehom2.jpg
  • Imerco20170316_19687.jpg
  • cathrineholm3.jpg

Bilde: Cathrineholm

Til hun du kjenner aller best

 

Har du en venninne som du kjenner like godt som du kjenner deg selv? Du vet nøyaktig hvilket magasin hun foretrekker, om hun foretrekker lys eller mørk sjokolade, hvilke farger hun kler og hva hun elsker. Da har vi det perfekte gavetipset: Lag en unik «goodie bag» skreddersydd etter hennes favoritter. 

 

Kjøp en heklet kurv og fyll den opp! Velg for eksempel hennes favorittdrikke eller en eksklusiv saft, favorittmagasinet hennes, en boks med belgisk sjokolade, en neglelakk eller leppestift, noe hun er tom for i sminkepungen eller trenger til kjøkkenet. Er hun for eksempel en av de som aldri har strøm på mobilen, kan gaven gjøres humoristisk ved å legge med en powerbank.

Til hun som har alt

Har du en venn som alltid bytter gaven – eller som du virkelig føler har alt? Da har vi fortsatt en løsning, og det er dittgavekort.no. Gir du et gavekort kan hun kjøpe seg akkurat hva hun vil og det må jo nesten garantere suksess. Du kan kjøpe gavekortet på senteret, eller bestille det her

 

Gavekortet vårt kan brukes i (nesten) alle butikkene våre – i tillegg til nesten 100 andre senter. Det kan også brukes det på over 70 Thon Hotels i Norge. Her kan du se alle stedene hvor gavekortet kan brukes.

Til den leseglade

 

En god bok er alltid en god idé. Liker hun å lese om livet til bloggerne eller foretrekker hun å løse fiktive drapsgåter på fritiden? Det finnes bredt spekter av bøker hos våre bokhandlere. Hva med å kjøpe besteselgeren "Over Horisonten" skrevet av kjente Jojo Moyes? Eller kanskje boken til Vanessa Rudjord "Stilkoden" passer bedre? Med tre enkle steg får du hemmelighet bak det perfekte antrekk, hvilke plagg som utgjør drømmegarderoben, og hva som er de vanligste feilene. Vi kan også anbefale boken "What is love" skrevet av komikeren Odd-Magnus Williamson – en håndbok for oppgitte kvinner og tause menn. 

 

Bilde: Bastion Forlag

Bilde: Pilar Forlag

Bilde: Kagge Forlag

 

 

Du finner årets julegaver hos oss! Sjekk våre åpningstider her.

 

 

Vi tar forbehold om varierende vareutvalg og utsolgte varer. 

Sist endret - 18 oktober 2019