Meny
 

Få glødende hud på 1-2-3

Flere skjønnhetsprodukter satt sammen til en collage

Elisabeth Arden Lip Balm fra Fredrik og Louisa 240,- / Face Oil fra Rituals 360,- / Body Cream fra Rituals 195,- / Origins fotkrem fra Kicks 265,- / Elisabeth Arden solkrem fra Fredrik og Louisa 250,- / Lancome Masque Pure Empreinte fra Kicks 285,- / First Essence fra Rituals 270,- / Ole Henriksen Face Scrub fra Vita 545,-

Våren er endelig her, og det er på tide å gi huden en skikkelig vårrengjøring! Vi viser deg hvordan du får huden til å gløde.

Skrubb huden

En god skrubb er alfa og omega for å oppnå en fresh og glødende hud – både i ansiktet og på kroppen. Skrubben fjerner døde hudceller, stimulerer produksjonen av nye celler og gjør huden mykere. Dersom du er flink til å skrubbe huden, vil den også være mer mottakelig for sol. Men husk solkrem!

 

Til kroppen bruker man gjerne en grovere skrubb enn det man bruker i ansiktet. Du bør imidlertid være forsiktig med å overdrive skrubbingen, da huden fort kan bli irritert. 2-3 ganger i uken er mer enn nok.

Slik gjør du:

1. Påfør skrubben på fuktig hud

2. Maser den inn i huden med forsiktige sirkelbevegelser

3. Skyll deretter huden med varmt vann

Nok fuktighet

Selv om en skrubb gjør susen, trenger huden nok fuktighet for å opprettholde en fin glød. Vi anbefaler at du smører kroppen med en god fuktighetskrem før du legger deg. Gjør du dette hver kveld vil det til slutt bli en vane. Til ansiktet kan du gjerne bruke en ansiktsmaske som gir fukt og glød før du avslutter med en god ansiktskrem.

Ikke glem føttene

Er det én ting vi ofte glemmer, så er det å ta vare på føttene våre. Men disse er minst like viktig å pleie som resten av kroppen.

Sett av tid til et deilig fotbad, og bruk gjerne en fotskrubb for å oppnå ekstra myke føtter. Etterpå kan du smøre inn føttene med en pleiende fotkrem. Et godt tips er å pakke føttene inn i plast og ullsokker, og sove med dette over natten.

ANNALYN SINE FAVORITTER:

  1. First Essence fra The Ritual of Namasté: Forbereder huden på å absorbere produktene du tar på huden, samtidig som den gjenoppretter hudens fuktighetsbalanse.
  2. The Ritual of Namasté Anti-Aging Face Oil: Lett olje som beroliger huden og bidrar til å redusere fine linjer og rynker. Tilsett 2-3 dråper i kremen din for ekstra næring og glød til huden.
  3. The Ritual of Karma Soul Shimmering Body Cream: En rik og fyldig krem som pleier huden og gir en silkemyk følelse. Basert på hvit lotus og økologisk hvit te.

Du får kjøpt produktene hos Rituals.

Velkommen til AMFI Moa!

Sist endret - 14 februar 2020