Meny
 

Åpningstider

10-20 (18)

Kontakt

55 21 93 24 Send e-post

Etasjeplan

2. etg. nord

Våre kunder er selvbevisste menn, som vet hvordan de vil kle seg. De vet å sette pris på butikker som med enkelhet hjelper dem å kle seg opp. Inspirert av besøket, kommer de alltid tilbake for flere gode handleopplevelser. Vi inspireres av musikk – spesielt sofistikert rock, og nye band og sjangre som er med på å definere den urbane selvbevisstheten. Vi ser mot individer som søker etter å perfeksjonere måter å kle seg og leve på, på lik linje som vi søker inspirasjon i arkitektur og interiør som uttrykker stil og visjon.

 

 

Merkene på Volt er nøye utvalgt gjennom inspirasjon og optimal variasjon. Minimumskravet er at de har en egenart med tanke på design og stil. Guttene og jentene som jobber i våre butikker er til for at du som kunde skal oppleve et topp nivå av kunnskap, service og inspirasjon. De ansatte jobber ustanselig for å utvikle nye uttrykk og stiler (ikke minst deres egne) og for å plukke plagg til butikkene som gjør det enklere for deg som kunde å ta enkle beslutninger.

 

Våre Volt Magasin-butikker er våre største og mest eksklusive butikker hvor vi tilbyr kundene våre en unik bredde og dybde blant våre merkevareleverandører. Her skal man som kunde oppleve at de ulike merkene blir presentert i et eksklusivt miljø. Volt Magasin-butikkene tar også inn nye merker og stiler som er med på å forme morgendagens mote.

Merker:

Butikkategori: