Meny
 

Åpningstider

åpningstider i sommer:

Man-lør: 1130-2330
Søndag: 1230-2330

Ord. åpningstider: 

Man - Tor: 1000 - 2345

Fre - Lør: 1000 - 0130

Søndag 1230 - 2345

Kontakt

47751124 Send e-post

ODEON Ålesund

Vår helt nye 6-salers kino på Amfi Moa syd i Ålesund. Len deg tilbake og slapp av på ODEONs nyeste kino!

ODEON Ålesund leverer det ypperste i kinoteknologi og komfort, og ligger nært flere spisesteder, noe som legger til rette for en førsteklasses helaften på kino. Vår største sal er isense, vårt premiumkonsept som gir deg den mest altoppslukende kinoopplevelsen! Sal 2, 5 og 6 er LUXE-saler, hvor du får muligheten til å slappe av og lene deg tilbake i elektrisk justerbare VIP-seter med varme og ekstra komfort.

Billetter får du kjøpt her på våre nettsider og i vår kinokiosk. ODEON Kinokiosken er et kapittel for seg selv, med et rikholdig utvalg av kinogodt: alt fra kjærligheter til gigantiske bøtter med nypoppet popcorn, og alltid gode tilbud på menyer og kampanjer!

 

isense
Med ODEONs premiumkonsept isense får du tilgang på det ypperste av moderne lyd og bilde på kino. isense har DOLBY ATMOS-lyd, 4K-bildeoppløsning, god komfort, mulighet for HFR- og 3D-visninger og avansert lysdesign. Samlet sett utgjør dette alle elementene for å tilby deg den beste kinoopplevelsen på markedet.

Hva skiller DOLBY ATMOS fra annen kinolyd?
I korte trekk kan vi si at det er 3D-lyd. Med 128 kanaler og 46 høyttalere (hvorav flere henger i taket) svever lyden rundt deg som publikummer på en helt annen måte enn i de tradisjonelle lydsystemene. Lyden er «overalt» og gir deg følelsen av «å være der».

 

LUXE
Len deg tilbake og slapp av i en myk recliner med elektrisk justering og varme! LUXE er ODEONs mest høyteknologiske, komfortable og moderne kinoopplevelse. Hver stol har eget bord til kinosnacks og du finner også USB uttak i stolen, slik at du kan lade din mobil mens du lener deg tilbake og nyter en god film. Vi har hele 3 LUXE saler, samt at du kan finne en rad med LUXE bakerst i sal 1 isense.

 

4K bildeoppløsning
Med 4K bildeoppløsning får du et langt skarpere bilde, med fire ganger høyere pikseltetthet enn med vanlig 2K digital kinofilm (8,8 millioner piksler mot 2,2 millioner piksler).

 

Oscar’s Bar
I Oscar’s Bar kan du få servert nydelig Nespressokaffe. Vi har bemannet kaffebar i helgene, og i ukedagene kjøpes kaffe i kiosken og tilberedes i baren. Loungen kan også leies til events i forbindelse med leie av sal.

 

Parkering
Amfi Moa har gode parkeringsmuligheter med 2500 gratis parkeringsplasser tilknyttet senteret. Parkeringshuset i kjelleren på nybygget er åpent helt til siste film er ferdig hos oss.

 

Tilgjengelighet
Alle våre saler, har seter/plasser tilrettelagt for rullestolbrukere. Ledsagere med gyldig ledsagerbevis utstedt av kommunen har gratis inngang. Bestilling av billetter til rullestolplasser gjøres via vår service- og reservasjonstelefon 04312 / 47614991 i kinoens åpningstid. Alle våre saler er utstyrt med teleslynge.

 

Program
Programmet settes hver tirsdags ettermiddag og gjelder fra førstkommende fredag frem til torsdag uken etter. Filmene våre vurderes og programmeres ut i fra besøkstall, og kun for én uke av gangen.

 

Glemt noe i salen?

Kontakt oss på aalesund@odeonkino.no eller 04312 / 47614991 i kinoens åpningstid.

 

Saler
Sal 1 isense – 264 seter
Sal 2 LUXE – Skoda – 72 seter
Sal 3 – 113 seter
Sal 4 – 128 seter
Sal 5 LUXE – 40 seter
Sal 6 LUXE – 40 seter

Butikkategori: