Meny
 

Kostholdsveileder Inger Bletcher

Åpningstider

Dag/kveld etter avtale

Kontakt

41 24 37 42 Send e-post

Etasjeplan

4. etg. øst

KOSTHOLDSVEILEDNING

Min motivasjon som veileder er at kroppen kan lege seg selv når den kommer i balanse.

Derfor trenger vi å gi kroppen den næringen nødvendig kombinert med noen viktige livsstilsvalg som da kan fange årsakene til ubalansen.  Det er ikke lett å finne årsakene til ubalanser men hvis man klarer å rette de så er man på god vei til en god helse.

Mangel på god energi i hverdagen er ofte et tegn på at kroppen er i ubalanse.

Jeg fokuserer på å informere, motivere og gi gode praktiske råd for å få tilbake energien i hverdagen din. Som kostholdsveileder fokuserer jeg på 3 hoved temaer:

 

  • Opprette en god fordøyelse
  • Få en god blodsukkerbalanse
  • Sikre et optimalt næringsinntak

 

I tillegg fokuserer jeg på områder som kan virke inn på oss utenom maten vi spiser, og oppfordrer eventuelt til andre behandlinger/terapier som ligger utenfor mitt område.

Jeg er utdannet kostholdsveileder fra Tunsberg medisinske skole, og jeg studerer nå videre til å bli Ernæringsterapeut.

Som kostholdsveileder kan jeg ikke diagnostisere sykdom eller behandle sykdom, men jobber ut ifra informasjon fra deg om spesifikke symptomer, livsstil og diett analyse og fra informasjonen og samtaler kan sette sammen et ernæringsprogram som er nøye tilpasset dine behov. Jeg vil gi praktiske detaljerte råd som du kan sette i gang med en gang i hverdagen og gi deg praktisk støtte så lenge du ønsker. Fra andres erfaring er en veiledning over 6-8 mnd. ofte nødvendig for å komme i mål med en god løsning for din helse.

Vi er alle født med forskjellige utgangspunkt i forhold til hvordan kroppen virker, og derfor er det ikke en type kosthold som virker for alle og mengden og type av næringsstoffer nødvendig for optimal helse er veldig individuelt.  Derfor er mitt mål å finne et kosthold/livsstil som gir deg energien tilbake og en bedre helse fremover.

Min hovedfokus er på mat men vil også anbefale kosttilskudd hvis nødvendig.

Ta gjerne kontakt hvis du trenger mer info eller bestill en time. Velkommen!

Priser: 600,- pr. time. Spør også om behandlingspakker.

Butikkategori: