Meny
 

Åpningstider

10-20 (18)

Kontakt

90 80 76 68

Etasjeplan

2. etg. syd

BUTIKKEN

Vi tilbyr klær og tilbehør av høy kvalitet til menn, kvinner og tenåringer samt interiørartikler fra GANT Home. Velkommen for en hyggelig handel.

 

TECH PREP

Tech Prep er en mesterklasse i innovasjon, og en utvikling som vi er stolte over å kalle vår egen. Stoffer med Tech Prep er laget med fibre og snitt som virkelig presterer, og du finner dem i alt fra skjorter og piquès til chinos og yttertøy. Ved hjelp av nyutviklet teknologi er disse plaggene pustende, hurtigtørkende og bevegelig slik at du er komfortabel og aktiv hele dagen, uansett hva dagen måtte by på.

 

MACHINE WASHABLE

Som en del av vårt motto har vi utviklet maskinvaskbare blazere til menn og kvinner. Disse plaggene har blitt omskapt og omdesignet slik at de kan vaskes hjemme i din egen vaskemaskin. Dårlige nyheter for renseriene, men gledelig nytt for både deg og miljøet.

 

BEACONS PROJECT

Det er slik vi ser vår historie, nåtid og den verden vi ønsker for morgendagen. Så når det dreier seg om plast som forurenser havene våre, ser vi en sjanse til å gjøre en forskjell. Derfor er vi stolte over vårt Beacons Project, det neste kapitlet i vårt kontinuerlige engasjement for å bygge opp en mer bærekraftig virksomhet. Vi har inngått partnerskap med fiskere i Middelhavet for å fjerne noen av de 165 millioner tonn med plast som flyter i våre hav, og oppsirkulerer det til garn som vi kan bruke i et utvalg av våre klær. For selv om vi bare er ett selskap vil vi aldri slutte å lære hvordan vi kan gjøre en forskjell.

MERKEVAREN

GANT er en livsstils merkevare med røtter til den Amerikanske Østkyst som daterer tilbake til 1949. Merkevaren blander Amerikansk Sportswear med Europeisk Eleganse og tilbyr klær av høy kvalitet til herre, dame og barn i tillegg til interiørartikler, undertøy, klokker, sko, eyewear og parfyme. Alltid autentiske, stadig innovative og uendelig lidenskapelighet har gitt GANT en global tilstedeværelse. Du finner oss i over 70 land, med mer enn 750 butikker og 4000 nøye utvalgte forhandlere.

Gå til nettbutikk à https://no.gant.com/

Besøk vår Facebook-side à https://www.facebook.com/GANTMoa/

Butikkategori: