Meny
 

Åpningstider

Midlertidig åpningstid:

10 - 20 (18)

Søndag stengt

 

Fra 1. august:

Man - Fre 08 - 20 

Lørdag 09 - 18

Søndag stengt

Kontakt

45 94 05 52 Send e-post

Etasjeplan

1. etg. syd

Espresso House Amfi Moa

Espresso House brenner for kaffe, mennesker og miljø – samt det å skape verdens beste kaffeopplevelse til verdens beste gjest. For å klare denne ambisjonen er det nødvendig med kvalitet i alle ledd – fra kaffebønnene, bakeriet og til de ansatte. Espresso House er overbevist om at rett menneske på rett plass er essensielt, så alle ansatte må bla gjennomføre baristakurs før de kan jobbe i Espresso House. Det er stort fokus på opplæring innen kaffekunnskap, service og ledelse.

All kaffe er spesialkaffe, hvilket betyr at kaffen alltid har over 80 poeng på en kvalitetsskala 0-100 poeng. Det er kun 5% av all kaffe i verden som når dette kvalitetsnivået, så man kan bokstavelig talt si at kaffen er i toppklasse i verden. Brenning, bønner, kvalitet og aroma er viktige faktorer for at kafeen stolt skal kunne servere gjestene en riktig god kopp kaffe. Ferskheten på kaffen er avgjørende for at kaffen skal ha den rette smaken. Det er jo nettopp nybrent kaffe som har flest delikate smaker og aromaer. Espresso House har eget brenneri i Länna utenfor Stockholm, hvor kaffebønnene brennes langsomt og varsomt for at hver bønnes unike karakter skal nå sitt fulle potensial.

All kaffe er Direct Trade, Single Estate eller Single Origin stemplet, husets tre benevninger som brukes på alle kaffebønner for å gi gjestene en dypere kunnskap og innsikt om kaffe og dens opphav. Vil du vite mer kan du gå inn på kafeens hjemmeside.

Du er varmt velkommen til Espresso House, der du kan nyte en deilig kopp kaffe og mye mer. Liker du kaffen veldig godt får du kjøpt kaffeposer som kvernes etter ditt ønske.

Espresso House er en svensk kaffekjede, og eies i dag av JAB Holding Company, og finnes i en rekke ulike byer i hele Norden.

Butikkategori: