Meny
 

Åpningstider

10-20 (18)

Kontakt

71 39 01 42

Etasjeplan

1. etg. nord

OM BOYS OF EUROPE

Boysofeurope.no

 

Hos BOYS OF EUROPE MOA fører vi merkene Henry Choice, Made By Monkeys, Wos Not Wos, Jean Paul, Tufte og jeans fra G-star.

 

 

 

Boys of Europe har vært vekstvinner i tekstilmarkedet de siste 5 årene og i 2018 gikk vi helt til finalen i konkurransen «Årets Butikkjede» hvor vi endte som beste kleskjede i Norge. Med over 60 butikker har Boys of Europe på kort tid blitt en av Norges ledende tekstilkjeder.

Boys of Europe er et konsept i kontinuerlig utvikling, med butikken som viktigste markedskanal. Vi jobber hver dag med å gi våre kunder den optimale butikkopplevelsen, både hva gjelder de riktige produktene og god service gjennom alle våre ansatte.

 

 

 

 

 

Vi designer og utvikler alle kolleksjoner på Sagene i Oslo. Her skapes helt unike varer hver eneste dag for det norske markedet. Med jeans i fokus designer vi kolleksjonene Henry Choice, Made By Monkeys, Wos Not Wos og Jean Paul. Med miksen av disse fire merkene ønsker vi å treffe bredt og gjøre det enkelt for kunden å finne sin stil. Mote for oss er verdien av å føle seg vel og føle at man ser bra ut. Vi har god kvalitet og riktig passform i tidsriktige farger, stil og uttrykk. Det skal ikke være komplisert, det skal være lett å se bra ut.

Boys of Europe eies av motehuset Voice Norge AS

Merker:

Butikkategori: