Meny
 

Åpningstider

10-20 (18)

Kontakt

70 14 63 95 Send e-post

Etasjeplan

2. etasje syd

EKSKLUSIVE UR OG DIAMANTER

 

NG er kortversjonen, og butikkutgaven av Nettgullsmeden – en av Norges første og største gullsmedbutikker på nett – og i forbindelse med en omprofilering av alle kjedens butikker, byttet man også navn på butikken fra Moa ur og gull, til NG -Moa. Dette for å knytte nettbutikk og fysisk butikk tettere sammen. Man får nemlig de samme gode prisene i den fysiske butikken på Moa, som man får i nettbutikken – i tillegg til alltid gode tilbud og kampanjer!  Ved omprofileringen 1.Oktober 2018, innførte man også en PRISGARANTI, som gjelder på de aller fleste varer i butikken. Unntakene er få, og i praksis kan man si at garantien gjelder på 99% av varene!   Av prisgaranterte produkter kan nevnes Sveitsiske kvalitetsklokker fra Swiss Military, moteklokker fra Lee Cooper og Slazenger, De populære motesmykkene fra JWLS og solo steel, det enorme utvalget av sølv motesmykker, og selvsagt en av butikkens spesialiteter; DIAMANTER!

Butikken åpnet i 2018 sin nye sølvavdeling, hvor det finnes en hel vegg med sølv motesmykker, ferdig i lekre esker, hvor kundene fritt kan se og plukke, og prisene er uslåelige!

Når det gjelder moteklokker, så selger NG – Nettgullsmeden bl.a. Lee Cooper – det verdens kjente Britiske jeansmerket – til garantert best pris! Her får du kvalitet til bare noen hundrelapper.

Diamanter er en annen av våre store satsingsområder, og vi garanterer deg god kvalitet til de beste prisene!

Årsaken til at Nettgullsmeden kan gi deg de beste prisene?   Selskapet bak Nettgullsmeden driver en rekke butikker, og har gjennom mer enn 50 år opparbeidet de beste kontaktene for import direkte fra produsent, og har i dag rettighetene for import og distribusjon i Norge og Norden på en lang rekke merkevarer.

Dette er årsaken til at vi kan garantere kvalitet til best pris!

 

Fullsortiment innen både Gullsmed og Urmaker, med eget verksted for både gull og ur!

Barnedåp – konfirmasjon – forlovelse – bryllup – motesmykker, klokker, diamanter, bunadsølv.

 

Butikken på Moa syd, ligger som siste butikk før gangbroa mot Nord, og ble etablert i 1999. Eierne av butikken representerer mer enn 60 års erfaring i bransjen. Vi legger vår ære i å yte den aller beste service, og vi garanterer deg kvalitetsvarer til den beste prisen  -  VELKOMMEN!

 

Merker:

Butikkategori:

bilde av Patrick Dempsey

Moa Ur & Gull på verdens største klokkemesse!

Hollywood-kjendiser og overdådig luksus på verdens største klokkemesse!

Les om messen her!