Meny
 

Tone Damlis vårfavoritter hos Vero Moda

Vero moda

Tone Damli fortsetter som ambassadør for VERO MODA. Artisten er ansikt utad for den nye vårkolleksjonen og har valgt ut sine favoritter fra årets kolleksjon. 

Tones favoritter

Tone Damli og VERO MODA har jobbet tett sammen for å skape en komplett vårgarderobe. Plaggene består blant annet av kjoler og sett i lekkert print, sterke farger og trendy snitt. Tone forteller mer om sine 
favoritter fra årets kolleksjon.

 

«Denne kolleksjonen er proppfull av nydelige plagg, både det romantiske og det stramme. Eg har mange favorittar, men om eg skal trekke fram noken er det gule settet med skjørt og bluse ein vinnar. Dette kan brukast på sommarparty og bryllup, men ein kan óg bryte det opp- bruke blusen og skjørtet for seg sjølv. Eg ville styla skjørtet med ei enkel kvit t-skjorte og blusen med ein kul jeans. Eg er óg ekstremt begeistra for den blomstrete pysjen - så fresht og fint. Den prikkete skjorta er óg heilt rå, den gledar eg meg slik til kjem i butikk».

 

 

 VERO MODA

Samarbeidet med Tone Damli gjenspeiler «The Spirit of the Vero Moda Girl» hvor VERO MODA ønsker å få kvinner til å føle seg flotte og selvsikre, uansett anledning og humør. Tone forklarer kort og godt hvordan dette belyser årets kolleksjon - «Ein skal kle seg i det ein føler seg vel i». Videre utdyper hun hva hennes «go-to» antrekk for våren er: 

 

«Ein fresh bluse eller skjorte. Dette er et plagg ein kan bruke til så mykje, style både opp og ned, til bukser, skjørt eller shorts. 

Eg går også ofte for ein fin, florlett sommarkjole. Eg kan like gjerne gå i kjole ein mandag som lørdag. Eg kler meg etter dagsform».

 

 

Bildene er tatt av Truls Qvale. Målet var å skape en varm vårfølelse i bildene med leken lyssetting og klare farger. Både ut-rykk i bildene og utvalget fra årets vårkol-leksjon er satt sammen av Tone og VERO MODA.


«Eg syns samarbeidet med Vero Moda har vore skikkelig moro så langt. Aller gøyast er fotoshootane vi har hatt. Den kommande kolleksjonen er virkelig my cup of tea.»

 

Første delen av Tone Damli sine vårfavoritter fra VERO MODA lanseres 15. februar. Plaggene selges i alle VERO MODA sine butikker.