Meny
 

AMFI Moa stadion

Vi samarbeider med SK Herd

Herdbanen er nå AMFI Moa Stadion

Pressemelding

Herdbanen blir til AMFI Moa Stadion:

Sportsklubben Herd og AMFI Moa inngår omfattende samarbeid!

To store aktører i Ålesund går nå sammen for å sammen skape økt fritidsaktivitet i indre bydel. Gjennom omfattende samarbeidsavtaler, i første omgang gjeldende i ti år, vil Sportsklubben Herd og AMFI Moa videreutvikle Herd sitt anlegg på Moa.

Naturlig møteplass i indre bydel

Sportsklubben Herd er største fotballklubb mellom Trondheim og Bergen. Herd er opptatt av å videreutvikle sitt anlegg som en naturlig møteplass for barn, ungdom og voksne:

 Vi er strålende fornøyd med AMFI Moa sitt engasjement for området og for vårt arbeid. Tross store investeringer i vårt anlegg de siste årene, muliggjør dette en betydelig videre utvikling. Det er suverent, og viktig siden vi er i kraftig vekst, sier leder i Sportsklubben Herd, Arne Aambakk.

 Positiv samfunnsaktør

 AMFI Moa er Nordvestlandets største kjøpesenter. AMFI Moa ønsker å støtte Herd sitt arbeid, fremstå som en positiv samfunnsaktør og samtidig profilere AMFI Moa på en god måte.

For oss er det viktig å bidra til en utvikling av hele Moa-området, ikke minst for barn og unge. Moa er et knutepunkt for hele regionen, og skal være en arena for gode opplevelser og en hyggelig møteplass, ikke bare handel. Dessuten ser vi for oss at dette kan bli en trygg plass der foreldre kan ha mulighet til å la barna delta på mange ulike aktiviteter mens de selv handler, sier Anne Mari Rødal Kleppe, som er senterleder for AMFI Moa

 Omfattende samarbeid

 Med umiddelbart virkning skifter Herd sitt anlegg navn til AMFI Moa Stadion. Klubbens drøyt 60 lag fikk i fjor nytt kunstgress av tippeligastandard, og vil nå altså spille hundrevis av årlige kamper på baner med nytt navn. AMFI Moa (og deres butikker) vil også bli omfattende profilert på anlegget.

 Utover dette omfatter samarbeidet en rekke andre forhold. Blant annet vil AMFI Moa få tilgang til anlegget til gitte tidspunkt for ulike arrangementer og bli profilert på både anlegget og ulike tekstiler Herds medlemmer bruker ifm. trening. Herd vil bli profilert både på AMFI Moa sitt senter og overfor butikksenteret sine klubbmedlemmer. Partene vil også samarbeide om videre utvikling av Moa-området, herunder parkeringsforhold, trygge tilkomstveier og en eventuell ishall-etablering.

Avtalen setter oss i stand til å jobbe videre med planer vi har hatt om å ytterligere bedre forholdene rundt både trening og kamp på anlegget vårt. Vi har lenge drømt om en treningshall, noe vi nå ser nærmere på. Samtidig har klubbhuset vårt behov for utvidelse og vi ønsker å bedre fasilitetene ifm. kampavvikling. Selv om vi også trenger andre støttespillere til disse tingene, gir AMFI Moa-avtalen oss en flying start, sier en fornøyd Arne Aambakk

 For kommentarer:

 Sportsklubben Herd: Arne Aambakk, mobil 934 80 859

 AMFI Moa: Anne Mari Rødal Kleppe, mobil 918 35 524