Meny
 

Hvem skal vinne Amfelia og Oskar-prisen?

amfelia og oskar deler ut sin egen pris

Amfelia og Oskar-prisen deles ut på AMFI Moa under Barnas Dager 20.-22. juni, og du kan være med på å bestemme hvem som vinner kr 10.000! Stem på din favoritt HER

  • Miljøbilder_700x600px-14.jpg
  • Miljøbilder_700x600px-13.jpg

Et hjerte i lokalsamfunnet

Som et «hjerte i lokalsamfunnet» skal Amfi-senteret være en god støttespiller for lokalsamfunnet. Med Amfelia og Oskar-prisen ønsker vi i Amfi å støtte dem som skaper gode opplevelser for barn og unge i vårt lokalmiljø. 

 

Penger til en lokal klubb

Amfelia og Oskar er våre maskoter, som bringer undring, begeistring og glede til barna som besøker oss. Derfor er det naturlig at Amfelia og Oskar-prisen er kalt opp etter dem.

 

Konkurranseregler

For å kunne vinne Amfelia og Oskar-prisen må laget/foreningen/klubben drive frivillig arbeid rettet mot barn og unge. De nominerte kan være f.eks. idrettslag, korps eller barnekor.

 

Du kan nominere lokale organisasjoner på facebooksiden vår. En lokal jury velger fem "finalister" blant de nominerte organisasjonene.

 

Deretter blir det opp til DEG å stemme fram vinneren. Du kan stemme på tre måter:

 

1. Du kan stemme her 

2. Via senterets facebookside

2. Via stemmeseddel, som du finner på stand i senteret fra onsdag 13. juni.

 

Du kan stemme fram til mandag 17. juni kl. 12.00. 

 

Prisutdeling

Prisen deles ut i forbindelse med Barnas Dager.

 

Din stemme teller

Du er med og bestemmer hvem som vinner! Stem på din favoritt via Facebook, her eller lever inn en stemmeseddel, som du finner på senteret fra onsdag12. juni. 

Det vil stå stemme-stander både på nord, syd og øst.