Meny
 

Medlemsvilkår

 Takk for at du er medlem av AMFI Madlas kundeklubb.
AMFI Madlas kundeklubb er lagt opp som en elektronisk basert tjeneste. Medlemskommunikasjon er gratis og foregår primært via sms.
 
Vi gjør oppmerksom på at AMFI Madlas kundeklubb benytter auto-oppslag for å gjøre registreringen enklere for deg. Personopplysninger som hentes ut automatisk er navn, adresse, kjønn og fødselsdato. Du er selv ansvarlig for å rette opp eventuelle feil som er lagret på ditt mobilnummer. I tillegg kan du som medlem registrere interesser, antall barn og alder på barn.
 
Dine personopplysninger og den innsamlede informasjonen vil bli benyttet av AMFI Madlas kundeklubb til å sende deg kampanjetilbud via mobil. Opplysningene om deg registreres og benyttes for å gi deg fullgod medlemsservice, det vil si at vi kan tilpasse medlemskapet til deg og dine preferanser. Blant annet kan vi tilpasse medlemstilbud, medlemsinformasjon, nettsider, digital kommunikasjon og de øvrige tjenester og fordeler som tilbys våre medlemmer.
 
Der data også går innom tredjepart, for eksempel ved gjennomføring av spill/konkurranser, lagres ikke medlemsopplysninger hos tredjepart. Tredjepart har heller ikke rettigheter til innsyn i eller mulighet til benytte slike opplysninger.
Aldersgrense for medlemsskap er 15 år.
 
Vi lagrer dine personopplysninger så lenge du har et kunde- eller medlemsforhold til AMFI Madlas kundeklubb eller så lenge som det foreskrives i loven. Ved utmelding vil vi automatisk slette alle personopplysninger om deg. Utmelding kan gjøres via våre nettsider, eller ved å sende STOPP MADLA til 2070.