Meny
 

Åpningstider

Mandag-torsdag: 09-16

Fredag: 09-13

 

Kontakt

51 59 11 30

Etasjeplan

4. etasje

Madla kiropraktorklinikk har i nærmere 20 år hatt et godt kiropraktortilbud for beboere i Stavangerområdet. Her finner du kiropraktorer med lang erfaring, samt glød for sitt fag. Vi samarbeider med lokale fysioterapeuter, akupunktører, massør og røntgeninstitutt.

 

Vi er en familieklinikk som behandler alt fra spedbarn til eldre. Vi har også erfaring med behandling av toppidrettsutøvere, fra tidligere samarbeid med toppidrett ved St.Svithun Videregående skole og gjennom trenerroller i ulike idrettsforeninger.

 

Klinikkens plassering, i 4. etasje Amfi Madla, gjør det enkelt for alle å komme til behandling. Madlakrossen er et knutepunkt for kollektivtrafikken.

Senteret har stor parkeringsplass, samt heiser.

 

Kiropraktorene her er:

Kiropraktor Siv Rita Eikeskog D.C. Graduerte fra Palmer College of Chiropractic,Iowa, U.S.A. i 1994. Har også grunnfag og mellomfag i kroppsøving.

 

Kiropraktor Bjarte Ravnås D.C.  Graduerte fra Palmer College of Chiropractic,Iowa,U.S.A. i 1993

Kiropraktor Elisabeth Ohlgren MChiro. Graduerte fra Anglo-European College of Chiropractic, Bournemouth, England i 2013. Har også etterutdanning i tørrnålebehandling av muskulære triggerpunkter.

Butikkategori: