Meny
 

Åpningstider

10-20 (18)

Kontakt

270@volt.no Send e-post

Etasjeplan

2. etasje

Jobb, fritid og fest - alt for den bevisste herren mellom 18 og 35 år.

 

Vi startet Volt i 2006 med 8 butikker i og rundt Oslo, Norge. Målet var å skape et multibrand konsept for menn, som kombinerte de beste skandinaviske merkene med et utvalg internasjonale merker.

 

Visjonen var å lansere et unikt butikk konsept, der miksen av ulike brands presentert i et inspirerende miljø av positive, service innstilte selgere kunne tilby hjelp og veiledning i den optimale shopping opplevelsen.

 

Vi utgir vårt eget magasin, Volt Magasin, to ganger i året med 250.000 utgaver per halvår, som gjør dette til en av skandinavias største gratis magasiner. Artikler om mote, kunst, musikk og etikk/miljø finnes i alle utgaver, og vi tilstreber å gi gründere/ukjente personer innenfor de ulike temaene en arena som de kan presentere seg på.

 

Ansvaret vi har gjennom å være en detaljhandler tar vi veldig seriøst. Vi jobber tett med vår CSR avdeling, og etterstreber å alltid være i front når det gjelder sosialt ansvar, bærekraft og veldedighet.

 

I dag presenterer vi vårt konsept i over 80 butikker i Norge, Sverige og Finland, og utvider, forbedrer og utvikler Volt universet.

 

Nettbutikken vår vil sørge for at du som kunde kan ha samme opplevelse online, som du får gjennom å besøke våre fysiske butikker. I tillegg, så presenterer nettbutikken et utvidet sortiment av produkter og merker.

 

Vårt mål og visjon er uendret - å skape et univers der hyggelige, service innstilte selgere presenterer det beste utvalget av skandinaviske og internasjonale designere i et unikt og inbydende miljø.

 

Følg oss gjerne på Instagram!

 

Velkommen til Volt!

Butikkategori: