Meny
 

Åpningstider

10-20 (18)

Kontakt

477 09 671

Etasjeplan

1. etasje

First things first... dna: Hva står de tre bokstavene egentlig for? Er det en rar forkortelse for noe? Er det en kryptisk mening bak dem? Vi er lei for å skuffe alle dere konspirasjonsfans der ute; det er ikke så spennende.

 

Vi skal inn i kroppen vår. Alt som gjør nettopp deg til deg, er styrt av ditt dna. Alle mennesker, tvillinger inkludert, har ulikt dna. Hver eneste random celle i kroppen din inneholder den spesielle oppskriften som gjør deg til den personen du er. Vi har jo alle sett hvordan CSI klarer å finne morderen ved hjelp av bortimot ingenting.

 

Og her kommer så klart skoene inn. "Style surfing" har blitt et velkjent begrep. Variasjon i klesstil. Vi går ikke lenger i de samme antrekkene dag etter dag, vi omfavner muligheten til å utvide garderoben vår. Søt, blomstrete kjole med sandaler én dag, slitte jeans og skinnjakke den neste. Og enda bedre: Å kunne mikse og blande trendene; den samme blomstrete kjolen sammen med et skinnbelte med nagler og militærboots.

 

Det er din personlighet og ditt humør som bestemmer reglene. Vi forstår at du ønsker å skille deg ut i mengden. Og ønsket er jo da å finne den perfekte skoen, som virkelig fremhever det nettopp DU ønsker å uttrykke med ditt antrekk.

 

Hver dna-butikk er unik, med sine ansatte og kolleksjon - og vi liker det sånn. Det gir deg muligheten til å finne riktig sko til akkurat ditt dna!

dna – a part of you.

Butikkategori: