Meny
 
smilende dame med vind i håret

Reingjering av kroppen

Gjer det same for kroppen din, som for heimen – ta ei storreingjering!

 

TIPS FRÅ ROSE

Har du prøvd hudpleieprodukta frå MyChelle? Kundane våre elskar dei! Vi gir deg gjerne råd om kva produkt som passar best for akkurat di hud.

 

 

Kroppen vår er heim til sinnet, vettet og sjela, og derfor bør vi halde han like rein som hus og heim. Ein god måte å reinse kroppen på, er å gi næring og omsorg til levra. Hos Helseriet har vi gode produkt og gode råd til korleis du tek vare på levra og kroppen på best måte.

 

The Synergy Company lagar kosttilskot av høg kvalitet. Vi er stolte av å ha eit breitt utval av produkta deira i butikken vår. Prøv dei, og kjenn effekten sjølv! 

 

ORGANIC BLUE-GREEN ALGAE

Eit flott tillegg til ein helseinspirert reinsande diett. Algane er blant verdas mest komplette, klorofyllrike superfoods, som hjelper kroppens naturlege avgiftingsprosess. I tillegg vil du kjenne auka energi, fokus og generell helsegevinst.

 

CELL PROTECTOR

Består av heile 20 antioksidantrike spirar, urteekstrakt og superfoods, som gir svært god cellulær avgifting, og fremmar sunn leverfunksjon.

 

SUPERPURE TURMERIC 

Verdas første sertifiserte økologiske heilspektra gurkemeieekstrakt. Gurkemeie er bra for immunsystemet, ledd, bein og hud, fremmar betennelsesresponsen, støttar sunn fordøyelse og hjelper å halde levra sunn.

 

 

Dette er ein nettilpassa artikkel frå AMFI Førdes sommarmagasin 2019. Klikk her for å sjå artikkelen i sommarmagasinet, og klikk her for å lese heile magasinet. Dei omtalte verksemdene i sommarmagasinet har betalt for redaksjonell annonsering.

FOTO: VIDAR HELLE OG PRODUSENTANE. PRODUKSJON: AMFI KREATIV AS.

Sist endra - 10 juli 2019