Meny
 
pådekt sommerbord ute

Ditt vakraste sommarbord

Inviter familie og venner til ein triveleg sommarfest. Med god mat servert på flott servise, vil sommarbordet vere festens høgdepunkt.

 

Med flotte lyslykter skapar du den riktige stemninga ved bordet ein lang sommarkveld. Skyline Lux er luksusvarianten av den populære Skyline-serien. Serien er designa av populære Halvor Bakke, og er eksklusivt handslipt, handlaga og munnblåst av erfarne glasblåsarar. Lyktene og vasene i denne serien er fine i stua – og nydelege til festbordet med stearinlys og friske blomster.

 

 

Nyheit

Blå mega riflet frå Royal Copenhagen er eit nytt og nydeleg servise hos Tilbords. Serviset har eit flott mønster i ein vakker blåtone, og fordi det er handmåla, er kvar enkelt del av serviset heilt unik. Sommarbordet dekt med dette serviset blir eit vakkert syn.

 

 

 

TIPS FRÅ THERESE

Les Artistes termoflaske er kåra til best i test av TV 2 hjelper deg. Flaska held drikken din kald i 24 timar, eller varm i 12. Denne passar svært godt til lange turar eller trening i sommarvarmen. Den vesle termoboksen Can it er også kjekk – i hendig storleik til småturar, og han held drikke kald i 12 timar.

 

 

Dette er ein nettilpassa artikkel frå AMFI Førdes sommarmagasin 2019. Klikk her for å sjå artikkelen i sommarmagasinet, og klikk her for å lese heile magasinet. Dei omtalte verksemdene i sommarmagasinet har betalt for redaksjonell annonsering.

FOTO: VIDAR HELLE OG PRODUSENTANE. PRODUKSJON: AMFI KREATIV AS.

Sist endra - 08 juli 2019