Meny
 
utebord pådekt til hagefest

Den finaste hagefesten

Be familie og vennar til hagefest med leik, latter og kos ute i sola! Alt du treng til bordet, snacks og morosame leiker og spel finn du hos Nille.

Det er sommar, og vi har lyst til å vere saman med kvarandre – ute! Denne tida på året er dei fleste av oss meir sosiale, og med ein hagefest eller piknik ute i det fri, blir det ein flott dag for heile familien.

 

Vi elskar sommaren – og hjelper deg å sette den riktige stemninga til din hagefest!

 

 

Hos Nille har vi ulike leiker og spel som passar utandørs, anten det er vassballongar eller kubb som er favoritten din. Vi har også eit breitt utval snacks til piknikkorga, servise og pynt til bordet, og lykter og pledd, som gir lys og varme dersom festen varer heilt til kvelds.

 

 

 

 

TIPS FRÅ BINDERIYA

Vi har piknikservise du kan vaske og bruke om igjen! Det sparar miljøet for unødvendig avfall - og du sparar pengar over tid. Vinn-vinn!

 

 

Dette er ein nettilpassa artikkel frå AMFI Førdes sommarmagasin 2019. Klikk her for å sjå artikkelen i sommarmagasinet, og klikk her for å lese heile magasinet. Dei omtalte verksemdene i sommarmagasinet har betalt for redaksjonell annonsering.

FOTO: vidar helle OG PRODUSENTANE. PRODUKSJON: AMFI KREATIV AS.

Sist endra - 11 juli 2019