Meny
 

Opningstider

10-20 (18)

Kontakt

57 82 00 51

Etasjeplan

2. etg. 

Sør, bygget nærast E39

Din Sport AS starta i 1987 som ein fullsortiments sportsbutikk. Butikken er bygd opp frå grunnen av entusiastiske medarbeidarar og er i dag veletablert i marknaden med mange gode merke og leverandørar.


Frå slutten av 90-talet har vi stått som importør og distributør av fleire gode fjell- og friluftsprodukt. I dag står vi som importør av Ferrino, Ternua, Mund og Tahe Marine, med eit produktutval innan telt, sekkar, soveposar og tilbehør, Gore-Tex-klede, sokkar og kajakkar.


Vi har levert utstyr i over 20 år både lokalt og nasjonalt, til alt frå lag, skular og ekspedisjonar til lokale friluftselskande kunder. I dei seinare åra har vi levert utstyr til m.a. Pål Anders Ullevålseter og Cecilie Skog. Vi er klar for deg – det beste er godt nok – og vi har det!


Vi har stort utval i Ferrino-produkt, ta kontakt. Klatretau, klatreselar, kalkposar, tauposar, klatrehjelm, søkestenger, snøspadar, gamasjar, turstavar, hodelykter, drikkeflasker, termos, pc-flasker, bestikk, gassbrennar, turhandklede, reisetoalettvesker, liggeunderlag, rumpetasker, H2O drikkeposar, vasstette baggar, kartmapper.

 

Merke

 

Klede: Marmot, Ferrino, Craft, Umbro, Reebook, Rôhnich, Devold.

 

Sko: Merell, Mizuno, Reebook, Umbro, Alfa, Crispi, Scarpa.

 

Ski: Nordica, Blizzard, Atomic, Scott, Åsnes, Fisher.

 

Syklar frå Scott.

Merke:

Butikkategori: