Meny
 

ÅRETS SOMMERMAGASIN!

Hovedbilde sommermagasin

Sommermagasinet er ute!

 

Nå er årets gøyeste, deiligste og beste tid her! Vi er sprekkeferdige etter å vise frem alt som skjer på senteret sommeren 2018, og med årets sommermagasin ønsker vi å friste deg til hyggelige opplevelser på AMFI Brotorvet.

 

Magasinet er ute nå, og vi vil at du som leser det får en god dose sommerfølelse og ny inspirasjon til antrekket til sommerfesten, eller hvordan du gjør hus og hjem sommerklart. Legg merke til de flotte modellene våre også! De er alle ansatte på senteret, og vi er så stolte over innsatsen de har gjort foran kamera!

 

I magasinet kan du også lese om AMFI Brotorvet Sangtalent, som selvsagt arrangeres også i år, opplevelser i nærområdet vårt og herlige sommeroppskrifter - i tillegg til mye annet. Dersom du ikke får magasinet i posten, kan du lese det på nett. Klikk på linkene under og kos deg med magasinet vårt!

 

Vi ønsker deg velkommen til sommerhandel hos AMFI Brotorvet, og håper du får en fortreffelig sommer med dine nære og kjære - kos deg i sola!

 

Ekte modeller, ekte stemning

Modellene i årets sommermagasin er noen spreke og flotte mennesker fra senteret vårt. Hvem er vel bedre i stand til å representere sommeren i Stathelle?

 

AMFI Brotorvet Sangtalent

Vi fortsetter suksessen med AMFI Brotorvet Sangtalent! Her forteller Bjørn Gunnar og Gunn
om hvordan den morsomme talentkonkurransen ble til.

 

Gøy i Bamble

Fotograf Per Flaathe forteller om: Det mangler ikke på opplevelser i kommunen. Her kommer fire rike muligheter, men du må egentlig komme på besøk for å forstå hvor rikt det egentlig er her.

 

Sommeroppskrifter

Vi gir deg deilige oppskrifter på focaccia og ratatouille.

Sommermagasin 2018 AMFI Brotorvet

Les vårt sommermagasin!

40 sider med inspirasjon, mote, oppskrifter, festivaltips og mer!

Du kan også hente magasinet på vårt senter i et av våre 10 DM-stativer, hos våre kafeer og frisører.


Klikk og les