Meny
 

Mester Grønn søker butikkselger, deltid


Vil du jobbe med blomster og ha kundekontakt?
Er du energisk og utadvendt? Bli en "Mester Grønner" du også!

Søknadsfrist snarest!

Mester Grønn søker butikkselger i deltidsstilling

Mester Grønn er Norges største heleide blomsterkjede. Vi har 125 butikker over hele landet samt netthandel. Vår visjon er "Vi skaper glede i alle hjem". Vi har ansatte som trives og som er stolte over å kunne tilby friske, fargerike blomster med markedets beste kvalitet.


Vi åpner ny butikk i Alta i november og trenger salgstalentet ditt for å skape resultater! Våre kunder skal få kvalitet og "det lille ekstra" i form av ting de trenger, råd og stelletips, derfor er det viktig at du er engasjert og opptatt av å gi god service.


Det skjer alltid noe i en blomsterbutikk. Produkter og farger varierer med sesong, varer skal fylles på og pakkes inn og blomster skal stelles. Du bør derfor ikke være redd for å ta i et tak når det trengs.


For at vi skal klare å yte best mulig service til kunden og oppnå de resultater vi ønsker, er det viktig at teamet i butikken fungerer godt. Du bør derfor være en ansvarsfull lagspiller som liker å stå på og som ønsker å være en viktig del av et godt arbeidsmiljø.


Stillingene er faste deltidsstillinger i varierende stillingsprosent. Arbeidstid er dag, kveld og lørdag. Du må være over 18 år.


Send inn din søknad, vi gleder oss til å få en ny kollega!


Kontaktperson

Erik Brandt, Regionleder
Mobil: 93096012


SØK PÅ STILLINGEN HER