Meny
 

Lars Monsen Store nr. 2 åpner i Alta

Lars Monsen Store Alta

Her finner du Lars Monsens egenutviklede kolleksjon av bekledning og utstyr for turglade friluftsfolk og hardbarkede ekspedisjonsfarere. "Egenutviklede" betyr nøyaktig det: Lars Monsen har selv valgt hvilke produkter han vil lansere, og han har testet dem grundig i felten over lang tid – og til slutt godkjent dem

Ingen produktnavn er tilfeldig

Når Lars Monsen velger å kalle ekstrem-parkasen sin for "Iditarod", betyr det at han har selv har tegnet den ned til minste detalj — i nært samarbeid med sin dyktige designer — og brukt den i verdens tøffeste hundeløp under ekstreme forhold. Når en serie med vanntette pakkposer får navnet "Ungava", betyr det at den første prøven var med på Ungava på tvers-ekspedisjonen. Eller når en bambus-boxer får navnet Alta, betyr det at Lars Monsen bruker den både i byen og på tur: For Lars er Alta både en liten, hyggelig by og et utmerket startpunkt for utallige villmarkseventyr. Alt du ser i denne butikken er med andre ord personlig for Lars Monsen!

 

 

 

Noen få produkter vil ikke skille seg ut fra andre, rett og slett fordi Lars ikke ser noe poeng i å finne opp kruttet på nytt. Det kan for eksempel gjelde en standard kaffekjele, et turbestikk eller et hundehalsbånd. De kan du handle her — eller mange andre steder.

 

 

Det ville ekstra

De aller fleste produktene vil imidlertid ha "Lars Monsen-faktoren" ved seg. "Det ville ekstra" er kjennetegnende for Lars! Det kan være hakket på kniven som gjør det mulig å løfte kaffekjelen av bålet uten at den glir av. Det kan være ryggsekken som gjør det sikrere å krysse elva (vær så god, tenk litt på den!) Det kan være de to hempene på boxeren som gjør at den er enkel å henge til tørk på bjørketreet. Det kan være en velkjent fiskesluk i Lars Monsens eget design eller det kan være den innvendige hempa i bunnen av pakkposen som gjør det enkelt å vrenge den før den henges til tørk – praktiske, smarte detaljer som Lars har savnet hos andre leverandører.

 

Lars Monsen har cirka 5000 døgn erfaring fra felten. Han har gjennomført ekspedisjoner ingen andre har gjort, verken før eller etter. Han har overlevd, og han har ikke tenkt å pakke sammen riktig ennå.

 

Lars Monsen Store åpner på AMFI Alta den 7. juni 2019.

Du vil finne butikken i 2. etasje, rett ved siden av Sushi Point. Velkommen!

 

 

Alt er mulig!

 

Sist endret - 31 mai 2019