Meny
 
Smoothiebowl, smoothies, sunn lunsj, sunn frokost, smoothies, superfood, bunnpris AMFI Alta, AMFI Alta

Nå kan du lage din egen SMOOTHIEBOWL i superfooddisken hos Bunnpris på AMFI Alta.

Lag din egen smoothiebowl hos Bunnpris på AMFI Alta

Smoothiebowls er sunt, svært næringsrikt og smaker like godt som det ser ut. Nå kan du lage din egen smoothiebowl i superfood-disken på Bunnpris, AMFI Alta.

NYHET:
LAG DIN EGEN SMOOTHIEBOWL

Smoothiebowls er sunt, svært næringsrikt og smaker like godt som det ser ut. Fargerike og friske smoothies gir kroppen viktige vitaminer, mineraler, antioksidanter og fiber. Nå kan du lage din egen SMOOTHIEBOWL i superfood-disken hos Bunnpris på AMFI Alta. Velg mellom ulike smoothies, yoghurt og flere typer toppinger, som passer like godt til frokosten som til lunsj.

 

 

PRIS: 14,90 pr hg.

 

PÅFYLL AV NÆRINGSSTOFFER

I et norsk gjennomsnittskosthold bidrar grønnsaker, frukt og bær med betydelig mengder betakaroten, vitamin C, vitamin E,  vitamin B6, folat, kalium og antioksidanter. Hele 86 % av C-vitamin inntaket kommer fra denne matvaregruppen. Vitamin C bidrar for eksempel til et normalt fungerende immunforsvar, og hjelper kroppen med å ta opp mer av jernet i maten vi spiser.


For god helse anbefaler Norske helsemyndigheter alle å spise minst fem porsjoner grønnsaker, frukt og bær hver dag, hvorav halvparten av «5 om dagen» bør være grønnsaker. Én porsjon tilsvarer 100 gram, så smoothie er en kjempefin måte å få i seg et par av «5 om dagen» på.

 

// BUNNPRIS & GOURMET //

Sist endret - 10 januar 2020

Relaterte butikker

bunnpris