Mat & Drikke

Tom Kha Gai med kyllingfilet

Tom Kha Gai er en meget god og smakfull kyllingsuppe fra Thailand. Originalt lages den av en hel kylling, og med galangal. Vi har laget vår litt enklere med fersk ingefær og kyllingfilet.

Publisert 08. januar 2019
Mat & Drikke

Tomatisert fiskesuppe med torsk

En god og varmende fiskesuppe behøver ikke å ta lang tid å tilberede. Denne suppen har du på bordet i løpet av en halv time. Vi har brukt torskefilet, men her er det rom for variasjoner i massevis. Bruk den fisken du har tilgang på!

Publisert 08. januar 2019
Mat & Drikke

Ferske vårruller med souvas

Har du lyst å prøve noe nytt med røkt reinskav?

Souvas er røkt reinsdyrsskav, og passer utrolig godt sammen med friske beter. Du kan også bruke vanlig reinskav.

Publisert 08. januar 2019
Mat & Drikke

Sprøstekt fenalår med røstipoteter

Har du fenalår-rester etter julen?
Her får du en super oppskrift, slik at du får brukt opp restene og ingenting går til spille!

Publisert 02. januar 2019
Mat & Drikke

En hyllest til far! Indrefilet med soppsaus

Hva med å lage noe som far setter skikkelig pris på til farsdagen? Indrefilet er den møreste biffen du kan få. Server med pannestekt asparges og østerssopp, mandelpotetpuré og soppsaus.

 

Publisert 01. november 2018
Mat & Drikke

Edderkoppmuffins

Lær hvordan du lager edderkopper som smaker til Halloween!

Publisert 01. oktober 2018
Mat & Drikke

Marengsspøkelser

Disse mystiske marengsspøkelsene er perfekte til Halloween. Lær hvordan du lager dem!

Publisert 01. oktober 2018
Mat & Drikke

Pølsemumier

Lær hvordan du lager kule pølsemumier til Halloween-festen.

Publisert 01. oktober 2018