Meny
 
modell med hårbøyle blomster

Slik lager du en hårbøyle med blomster

Lag din egen hårbøyle, tiara eller krone med nydelige vårblomster! Den setter prikken over i-en til dine vår- og sommerantrekk og er et must til sommerlige fester.

 

Start med å velge ut hvilke blomster du vil bruke. Du får en helt unik hodepynt! Det er fint å kombinere større og mindre blomster, og å bruke flere farger. Friske blomster er fresht til en fest, mens falske blomster holder hele året.

 

 

Du kan lage en sirkelrund tiara eller krone, eller ta utgangspunkt i en enkel hårbøyle.

 

Lyst å finne produkter og inspirasjon til din egen kreasjon? Vi på Amfi har det du trenger og de ansatte deler gledelig av sine tips og ideer for at du skal få et vellykket resultat.

 

Når du har alt du trenger, er det både enkelt og morsomt å lage sin helt egen hodepynt. Se hvor enkelt man gjør det i denne videoen (engelsk tale), eller les vår fremgangsmåte under.

 

Du trenger:

  • Wire og tape fra blomsterbutikken
  • Eventuelt en enkel hårbøyle
  • Friske eller falske blomster
  • Saks

Slik gjør du:

1. Start med å måle hodeomkretsen til den som skal bruke hodepynten.

 

2. Form wiren som en sirkel, og tvinn den sammen. Surr gjerne blomstertape rundt områder hvor wiren stikker ut. Hvis du vil ha en hårbøyle-form, kan du også ganske enkelt bruke en ferdig hårbøyle fra butikken.

 

3. Klipp til blomstene og fest dem med blomstertape.

 

4. Din nye hårbøyle med blomster er ferdig!

 

 

Hvordan holder du friske blomster friske?

Når du ønsker å lage din blomsterbøyle i god tid før du skal bruke den, kan du legge den ferdige blomsterbøylen i en stor bolle eller bøtte med litt vann i, og la det stå kaldt og mørkt. Spray de også forsiktig med vann. Da varer blomstene lengre og ser friske ut, også neste dag. Hos oss på Amfi kan vår blomsterforhandler anbefale hvilke sorter som holder seg best.

 

 

For den som heller ønsker å kjøpe seg en hårbøyle, finnes det mange flotte varianter å velge mellom - det er bare å ta turen innom ditt nærmeste Amfi-senter!

 

Lyst på noe nytt? Besøk oss på Amfi, og bli inspirert av alle vårens nyheter!

Sist endret - 13 april 2018