Meny
 

Hint av vår! Vi går mot grønnere tider.

Princess fløyelspuff

Vinteren ligger fortsatt ute, men vi vi går mot lysere og grønnere tider! Vårens kolleksjon hos Princess har en herlig miks av grønne toner i kombinasjon med blått, rosa og gult. Runde former, myk fløyel, varm ull og florale mønstre er kjennetegn på trenden vi ser denne våren.

Tidlig vår hos Princess

Vi går mot grønnere tider!

Vi deler våren inn i to hovedtrender, en romantisk og en botanisk.

 

Romantisk stil

Den romantiske stilen kombinerer vakre grønne og rosa toner. Den har store og romantiske blomstermønstre, fløyel og pastellfarger i kombinasjon med tyngre farger.

 

Botanisk stil

Vårens grønne farger gjenspeiler seg i interiøret. Den botaniske stilen i vakre grønne toner, kombineres med sesongens fløyel i blått, gult og rosa. Botanikken gir oss et hint av vår og sommer, og gir rommet en nydelig atmosfære. De runde og myke formene er sesongens store trend.

  

Farger 

Vårens grønne farger gjenspeiler seg i interiøret, og grønt er hovedfargen denne perioden sammen med blått. Rosa, blå, grønne og gule pastellfarger i kombinasjon med mørke farger skaper en lun og varm atmosfære denne våren.

 

Tekstiler og materialer

Farget glass, blomstermønstre og pasteller skaper stilen denne våren. Runde former er en stor trend, og hos oss finner du blant annet runde puter i fløyel og runde vaser i pastellfarger.

Velur er fortsatt en stor trend og finnes i mange farger, også med trykk og mønstre. Naturlige materialer som ull, lin og vasket bomull ser vi fortsatt mye av. Miks grove stoffer med silkemyk velur for å få dybde og variasjon.

 

Produktnyheter

Sengesett i Fairtrademerket bomull!

Vi er opptatt av bærekraft! Denne våren får vi inn enda flere produkter med Fairtrademerket bomull, både hånd-klær og sengesett.

Bomullen er dyrket og produsert av bønder som har rettferdige handelsvilkår. Det er flott synes vi.

Våre Fairtradeprodukter finner du her

 

Fibra Future -ny fiberkolleksjon

Dynene og putene i vår nye fiberkolleksjon Fibra Future, er allergivennlige, lettstelte og fri for miljø- og helseskadelige kjemikalier.

Fiberdynene har 5 års garanti når det gjelder produksjonstekniske feil og mangler.

Våre fiberdyner finner du her

 

Naturtro grønne planter

Grønne planter fremhever vårens botaniske trend. Denne våren finner du naturtro grønne planter hos oss -enkle og lettstelte!

 

Fløyelspuff med serveringsbrett

Lekker puff i fløyel, finnes i blåpetrol og blush. Puffen kan brukes både som sidebord i stuen, eller nattbord på soverommet.

 

 

// PRINCESS // 

Sist endret - 23 april 2019

Relaterte butikker

Princess