Meny
 

Interiørtrender våren 2019

nyheter kremmerhuset

Alle foto: Kremmerhuset.no

2019 blir året hvor vi vil uttrykke vår identitet, fortelle historier og skape stemninger ved hjelp av tekstiler og interiør! Etter mange år der hvitt og grått har vært gjeldende beveger vi oss nå mot duse, harmoniske farger som skaper balanse og harmoni. Vårnyhetene er nå på vei inn i butikkene - Her får du en sniktitt på vårens trendvarer fra Kremmerhuset.

Fargene som gir oss ro og harmoni

Denne våren er det myke naturfarger som gir oss følelsen av ro, stillhet og meditasjon som gjelder. Vi setter mer og mer pris på det naturlige og denne våren går vi for duse rosa, fersken, lilla og grønntoner. Med farger på både vegger og i interiøret skapes et mer personlig hjem hvor vi søker ro, balanse og harmoni.

Puter, gulvtepper og andre tekstiler som kommer denne våren går ton i ton med de balanserte trendfargene. De blå tonene fortsetter som basefarge og gir oss ro og skaper tidløse rom med avslappet atmosfære.

Den duse ferskenfargen fungerer godt som en harmonisk kontrast til nøytrale baser. Materialer som lin, keramikk, tre og ull skaper harmoni og trivsel. Naturmaterialer som tre og furu er tilbake for fullt.

Gullfeber

Det er svært populært å bruke gull i interiøret og metallet gir huset glød og liv. Gull gir en følelse av eksklusivitet og luksus.

 

Hvordan bruke gull i interiøret?

Tenk mykt mot hardt og kaldt mot varmt når du innreder med gull, og ikke vær redd for å blande materialer og strukturer. Det er ofte de små forskjellene som gir hjemmet ditt det lille ekstra. Denne våren ser vi mange ulike figurer som gir hjemmet litt humor og sjarm.

 

 

Gull og grønt

En av vårens store trender er å mikse gull og grønt. Nå trenger du ikke ha grønne fingre for å følge den botaniske trenden da Kremmerhuset har et stort utvalg av evigvarende planter.

  

Pynt med grønne planter

Eviggrønne, naturtro planter er perfekt for alle som ikke er født med naturlig grønne fingre, men som likevel vil omgi seg med frodige, grønne vekster. Denne sesongen innreder vi gjerne med store, grønne planter, enten det er palmer eller høye gressplanter. Tidligere ble kunstige såkalte «plastikkplanter» assosiert med vinduskarmene til bestemor og gamletanter. Nå er det både stuerent og hipt og et vanlig innslag i de fleste hjem. Den botaniske trenden står sterk i interiørbildet og vi ser at flere interiørbloggere og influencere har kastet på. De eviggrønne plantene er supre alternativer til de som ikke har så grønne fingre eller de som ønsker å gjøre planteholdet litt ekstra enkelt. Kvaliteten på de eviggrønne plantene har blitt svært god de siste par årene og nå skal det godt gjøres å se forskjell på kunstige og levende planter.

 

 

 

// KREMMERHUSET //

Sist endret - 23 april 2019