Meny
 

Høstens trender hos Princess

princess_høsttrend

FARGER HØST

Fargene som preger høsten er Oker, rust, brunt, blått og grønt.

 

Dagene blir snart kortere, og vi trekker inn i våre lune, koselige hjem etter en lang og lys sommer. Det er tid for fyr på peisen, middag med gode venner og hyggelig innekos. Med gardiner i høstens farger, lune pledd og matchende pynteputer skaper vi vårt eget utrykk på interiøret. Sengesett i flanell er deilig når det begynner å bli kaldere på natten.

 

TREND HØST

Høstens trend hos Princess er rustikk, lun og koselig. Den egner seg like godt på hytta som i den urbane leiligheten, alt etter hva slags elementer man setter sammen. Blomster i miks med ruter og grafiske mønster, for å skape en feminin touch. Jordfarger er tilbake, med en elegant touch på materiale og omgivelser gir dette en lun og hyggelig atmosfære.

 

TEKSTILER OG MATERIALER HØST

Velur er en stor trend og finnes i mange farger, og også med trykk og mønstre. Naturlige materialer som ull, lin og vasket bomull ser vi også mye av. Miks grove stoffer med silkemyk velur for å få dybde og variasjon.

 

 

PRODUKTNYHETER

Plain Cotton, Enzymvasket bomull, pakket uten plast

Plain Cotton sengesett og putevar er pakket uten plast! Sengesettet er enzymvasket, på en skånsom måte som gjør at unødige fibre forsvinner, og materialet får en myk og deilig overflate. Ekstra skånsom og komfortabel å sove i.

 

Imperial sateng

Ny serie med ensfarget smalstripet sateng. Kommer i høstens fine farger. Når du først har prøvd å sove i sateng er det vanskelig å finne noe som gir den samme følelsen av luksus.

 

Håndklær med fairtrademerket bomull!

Vi får inn enda flere håndklær med fairtrade merket bomull. Bomullen i disse produktene er dyrket av bønder og arbeidere som har mer rettferdige handelsbetingelser og dermed har muligheten til å investere i produksjon, lokalsamfunn og en bærekraftig framtid. Les mer på fairtrade.no.

Plain Cotton, Enzymvasket bomull, pakket uten plast

Imperial sateng

Håndklær med fairtrademerket bomull!

Badekåper

 

Sist endret - 23 april 2019

Relaterte butikker

Princess