Skolestart

Antrekk til ungdomsskolen

Tiden på barneskolen er forbi og ungdomsskolen står for tur. Ingenting føles bedre enn å starte et nytt kapittel med en oppgradert garderobe. Vi gir tipsene til antrekket fra topp til tå, uten at det nødvendigvis går så hardt utover lommeboken.

Publisert 01. april 2019
Skolestart

Flettefin til skolestart

Flettedilla har kommet for å bli, og det finnes utallige mange varianter å velge mellom. Vi har funnet vår favoritt og fått eksperten Flettemamma til å vise hvordan du lager 3-i-1-fletten til skolestart. 

Publisert 01. april 2019
Skolestart

8 tips til 8. klasse

Når tenåringene skal tilbake til skolebenken, bringer det med seg noen ekstra sommerfugler i magen. Hverdagen på barneskolen er forbi og ungdomsskolen står for tur, og til det deler vi gladelig våre åtte beste tips til overgangen. 

Publisert 01. april 2019
Skolestart

Skolesekk til videregående

Motebildet har snudd i skolesekkens favør, og vi ser et bredt utvalg av fine sekker både på catwalken og i butikkene våre. Finn ut hvilke to stiltyper som preger høstens sekker før du kjøper sekk til videregående. 

Publisert 01. april 2019
Skolestart

Slik lager du en fristende matpakke

For aktive skolebarn er det viktig å spise en god lunsj slik at de holder ut hele skoledagen. For den som er matpakkeansvarlig i familien, er utfordringen å gjøre det lage varierende og energirike matpakker. Her finner du tre gode oppskrifter. 

Publisert 01. april 2019
Skolestart

Når er det på tide å bytte skolesekk?

Hvor lenge skolesekken varer kommer helt an på aktivitetsnivå, hvor mye sekken brukes til andre ting og hvor mye barnet ditt har vokst siden sekken var ny. Her er noen generelle tips til kjøp av skolesekk til de ulike klassetrinnene.

Publisert 01. april 2019
Skolestart

Skolesekk til første klasse

Det er mange spente barn som begynner på skolen til høsten og da er det viktig å ha en god sekk. Men hva er viktig å tenke på når du skal kjøpe skolesekk? Her er noen tips som kommer godt med når du skal handle skolesekk til førsteklassingen.

Publisert 01. april 2019
Skolestart

Utstyr til første klasse

Skolestart er rett rundt hjørnet og vi har satt sammen en liste over hva du trenger for å legge til rette for en god start på skolelivet.

Publisert 01. mars 2019
Interiør

Orkidé - en sikker vinner

Pynt opp hjemmet med vakre og dekorative orkidéer.

Publisert 22. februar 2019
Interiør

Forny soverommet

Gjør januar litt lysere og litt bedre med nytt, øko-tex merket sengetrekk fra Princess. Vi gir deg en smakebit på vårens nyheter!

Publisert 16. januar 2019