Meny
 

Vinn vår jubileumsbil!

Vinn vår jubileumsbil, AMFI Alta

Vi setter pris på deg! Nå kan du vinne en KIA PLUG-IN HYBRID verdi 380.000 kr når du handler på AMFI Alta!

Nå kan du vinne en KIA NIRO PLUG-IN HYBRID verdi 380.000 kr, med hele 58 km elektrisk rekkevidde, når du handler på AMFI Alta. 

Hvem vinner jubileumsbilen vår?

Amfi Alta fyller 10 år i november 2019 og fordi vi setter pris på DEG, ønsker vi å gi en flott premie til en av våre kunder. Når det gjelder premien så har vi virkelig slått på stortromma. Alle som handler hos oss for 500 kr eller mer, i perioden 1. september til 16. november, blir med i trekningen av en KIA NIRO PLUG-IN HYBRID verdi 380.000 kr.

 

Hvordan delta?

Handle for 500 kr i våre butikker i perioden
1. september til 16. november. 
Skriv navn og telefonnummer
på din kvittering og lever i svarkassen ved glassheis  i 1.etg.

 

Konkurranseregler

På grunn av alkohollovens reklameforbud, er det ikke tillatt å delta med kvitteringer fra Vinmonopolet. Vi aksepterer kun originalkvittering ved trekning av vinner. Om du har behov for å beholde kvittering, kan du be om kopi av kvittering i butikk. Det er ikke tillatt å delta med kvittering for kjøp av gavekort da det er mottaker av gavekort som bruker disse som betalingsmiddel og dermed kan delta. Vi trekker vinneren lørdag 16. november. Vinneren vil bli kontaktet på telefon!

 

 

 

Om du ønsker å ta en titt på bilen, står den nå utstilt i rundkjøringen ved inngangen til Peppes Pizza og vårt P-Hus. Premien er levert i samarbeid med Alta Motorsenter.

Her finner du tekniske spesifikasjoner og mer informasjon om modellen, Kia Niro Hybrid.

 

 

Vi setter pris på deg!

AMFI Alta åpnet dørene med brask og bram den 12. november 2009 og vi har hatt en spennende og utfordrende reise gjennom alle disse 10 årene. Vi er stolte av vår utvikling siden åpning og vi er svært takknemlige for at så mange velger å besøke oss, både fra lokalsamfunnet og fra resten av Finnmark og Nord-Troms. 

 

I år fyller vi 10 år, og dette må vi selvsagt feire. Vi har allerede startet vår feiring med vår jubileumsgave til loklasamfunnet, hvor vi har kjøpt inn 3 flotte sittebenker som er plassert på Borras vestre, Bjørkelitind og Dønnavarre.

I tillegg har vi delt ut AMFI Altas ungdomspris verdi 10.000 kr, i Måsøy, Gamvik, Karasjok og Porsanger kommune. Alle vinnerne har vunnet prisen for sitt engasjement og positive bidrag i sin kommune.

 

VINNERNE AV AMFI ALTAS UNGDOMSPRIS
Serine Larsen, Måsøy | Alfhild Beate Vuolab, Karasjok | Magnus Vassvik, Gamvik | Nilofar Anwar, Porsanger 

 

 

Vi setter pris på deg!

Sist endret - 07 november 2019

Relaterte artikler