Meny
 

AMFI AWARDS 2018-2019

Årets prisvinnere på AMFI Alta

Hvert år deler vi ut priser på AMFI Alta, hvor vi hedrer dyktige butikker og personer på senteret. Kategoriene for AMFI AWARDS 2018-2019 er: Jubileumsprisen, Årets butikk, Årets ansatt, Årets nykommer og Årets makeover.

JUBILEUMSPRISEN
2009-2019

Jubileumsprisen tildeles en butikk eller en person som har vært med siden åpningen i 2009, og som har utmerket seg over tid for sin lojalitet, gode innsats og rause holdning. Vi snakker om en person som er en hardtarbeidende bauta, som er fantastisk på rutiner og virkelig har ting på stell. Denne personen har i alle år bidratt for fellesskapet, hun er alltid på når det gjelder kampanjer og hun er svært lojal. Vi snakker nå om et menneske som er et forbilde for alle! Det er en glede for oss å dele ut JUBILEUMSPRISEN til en person som vi verdsetter svært høyt, og vi må samtidig benytte anledningen til å takke for den hederlige innsatsen hun i årevis har gjort med salg av vårt fellesgavekort - dittgavekort.no.

 

Vi snakker selvsagt om bautaen BJØRGHILD MORTENSENEUROSKO! Vi gratulerer med JUBILEUMSPRISEN 2009-2019. Det er så velfortjent.

...vi setter pris på deg!

ÅRETS BUTIKK
2018-2019

Prisen for ÅRETS BUTIKK tildeles en meget veldrevet bedrift, som framstår svært ryddig og med godt utvalg til enhver tid.  Denne butikken har utviklet seg til å bli en svært bra kampanjebutikk, både når det gjelder egne kampanjer og senterets felleskampanjer. Hele teamet framstår som dyktige og samkjørte, og denne butikken er et viktig lokomotiv for AMFI Alta. Når det gjelder resultat så kan ÅRETS BUTIKK vise til imponerende omsetningsvekst, noe som også blir hedret av kjeden butikken tilhører.

 

Vi snakker selvsagt om BUNNPRIS & GOURMET!

Vi gratulerer med velfortjent pris som ÅRETS BUTIKK 2018-2019

...vi setter pris på dere!

 

 

ÅRETS ANSATT
2018-2019

Det er en glede for oss å tildele prisen som ÅRETS ANSATT til en person som er inkluderende, og stiller så mye opp for både AMFI Alta og de ansatte på senteret. Vi snakker om en kreativ og svært dyktig leder som får hele sitt team til å blomstre, og som alltid er engasjert i kampanjer og aktiviteter som arrangeres på senteret. Butikken denne personen leder er svært godt drevet, og hele teamet er forbilledlige når det kommer til merkevarebygging. Dette vises på resultatet, som kan vise til meget fin omsetningsvekst gjennom flere år.

 

Vi gratulerer IRENE WIRKOLA med velfortjent pris som ÅRETS ANSATT 2018-2019.
...vi setter pris på deg

ÅRETS NYKOMMER
2018-2019

Prisen for ÅRETS NYKOMMER tildeles noen som har utmerket seg svært positivt på senteret. Disse deltar aktivt på alle felleskampanjer og aktiviteter, og hele teamet er flotte ambassadører for senteret som raskt har blitt en del av AMFI-familien.  Denne bedriften har åpnet en utrolig flott butikk på AMFI Alta, med åpne fasader samt et svært trivelig og serviceinnstilt team på laget. Både kunder og leietakere setter pris på denne etableringen og dette vises blant annet med en fin utvikling etter at de åpnet hos oss. Vi snakker om en butikk som virkelig er et positivt bidrag på senteret, og som vi er svært glade for å ha fått med på laget.

 

Vi gratulerer SKORINGEN med velfortjent pris som ÅRETS NYKOMMER 2018-2019.

...vi setter pris på dere!

ÅRETS MAKEOVER
2018-2019

Prisen for ÅRETS MAKEOVER tildeles en butikk som har hatt en enorm utvikling etter oppussing. Stedet framstår nå som urbant og stilig, samtidig som bedriften har løftet nivået på utvalg og eksponering. Fra å være et litt slitent samlingssted, er bedriften nå et svært populært og godt besøkt sted. Betjeningen er i tillegg svært hyggelige og serviceinnstilte, og vi ser at hele driften har hevet nivået. Vi snakker om en meget godt besøkt café, som nesten alltid er full av gjester.

 

Vi gratulerer MIDCITY CAFÈ med prisen ÅRETS MAKEOVER 2018-2019

 ...vi setter pris på dere!

 

 

Sist endret - 02 juni 2020