Meny
 

Sjekk våre jubileumsballer!

AMFI Alta jubileum, jubileumsballer, rundballer

AMFI Alta har egne traktoregg i forbindelse med vårt 10 års jubileum
- og de har allerede blitt en snakkis i byen.

Hvordan feirer vi 10-års jublieumet?

Vi fyller ti år i november og vi har faktisk jubileumsballer! Vi har inngått et samarbeid med to bønder i Alta. Disse bøndene har plassert rundballene vendt mot veien, slik at disse er godt synlige når man kommer kjørende inn til Alta. Ideen om å bruke rundballer, eller traktoregg som vi kaller det, til å markere vårt jubileum kom fram i samarbeid med vårt fantastiske markedsråd. Disse rundballene har blitt en snakkis i byen vår, og vi får mange morsomme kommentarer på disse. Vi liker dem, og vi må selvsagt takke Andreas Mathilassi ved Thomasbakken og Kari Hansen i Nerskogen for at vi får låne traktoreggene til feiringen vår.

 

Jubileumsgave til lokalsamfunnet

Vi fyller 10 år i november 2019 og vår store jubileumsuke blir i uke 46 med «Grand Finale» fredag 15. november. Vi har selvsagt mange spennende planer for storstilt feiring, og allerede 1. september vil vi lansere vår største premie noensinne i forbindelse med vårt jubileum! Vi gleder oss selvsagt til dette, men som senteret med «hjerte lokalt» har det også vært viktig for oss å gi noe tilbake til lokalsamfunnet.

 

AMFI ALTAS UNGDOMSPRIS
I år samarbeider med Finnmark Fotballkrets og «Bolystukene» som de arrangerer i forbindelse med sitt 100 års jubileum. Vi har besøkt følgende kommuner: Måsøy, Karasjok, Gamvik og Porsanger Kommune (sistnevnte skjer i slutten av august). Vi har delt ut «AMFI Altas ungdomspris» verdi 10.000 i hver kommune. Her brukte vi sosiale medier til å få de lokale innbyggerne til å nominere sine favoritter, og så har en jury valgt ut vinnerne i hver kommune.

Serine Larsen vant AMFI Altas ungdomspris verdi 10.000 kr, i Måsøy Kommune.

Alfhild Beate Vuolab vant AMFI Altas ungdomspris verdi 10.000 kr, i Karasjok Kommune. 

 

Markedssekretær Marie Thomassen deler ut ut AMFI Altas ungdomspris verdi 10.000 kr, til Magnus Vassvik  i Gamvik Kommune!

 

AMFI ALTAS BOLYSTPRIS
I tillegg har vi vervet medlemmer til vår kundeklubb i hver «Bolystkommune», og alle medlemmer i hver enkelt kommune ble med i trekningen av en «Bolystpris» verdi 10.000 kr. Premien inkluderer fantastiske Alta-opplevelser, med blant annet overnatting på Thon Hotel Alta, shopping på AMFI Alta, gavekort på mange av våre flotte serveringssteder, billetter til Aurora kino, Nordlysbadet og Sarves Alta klatrepark. Premien dekker opplevelser for inntil 4 personer.

 

 

AMFI ALTAS JUBILEUMSGAVE TIL LOKALSAMFUNNET
Som senteret «Hjertet lokalt» måtte vi jo selvsagt gi en jubileumsgave til vår hjemkommune og denne gaven er vi faktisk svært stolte og glade over å gi!

Vestre Borras.

Vestre Borras.

Vestre Borras.

 Dønnavarre.


I samarbeid med Alta Kommune, har vi kjøpt inn tre flotte benker som er plassert på tre fantastiske utsiktspunkter som inngår i Alta Kommunes 10-toppers. AMFI Alta har tatt kostnadene med innkjøp av benkene. Alta kommune ved avdeling Miljø, park og idrett har hatt ansvaret for frakt og montering av benker og skilt. Benkene er plassert på følgende topper: Borras Vestre, Bjørkelitind og Dønnavarre. Toppturene er et ledd i kommunens satsing på bedre folkehelse, med tilrettelegging for fysisk aktivitet og friluftsliv.

 

Vi setter pris på deg!

Sist endret - 07 november 2019