Meny
 

Normal

Åpningstider

10-20 (18)

Kontakt

40810259 Send e-post

Etasjeplan

1. etasje

Parkering

P-HUS 1. etasje

 Konsept

Normal er en kjede med butikker som selger helt normale varer til unormale priser.

 Alle varer vi tar inn og selger er helt normale ting, som du bruker i din helt normale hverdag.

 Vi kjøper merkevarer der de er billigst, slik at vi kan selge dem til faste, lave priser - og fremdeles tjene litt på dem.

 

 Vi er i stand til å konkurrere på markant lavere priser på merkevarer, på grunn av import av varer fra distributører over alt i Europa. Vi kjøper varene der de er billigst og unngår samtidig dyre mellomledd i prosessen. Derfor kan du ofte spare 30-60% sammenlignet med markedsprisen. Normal er mye mer enn bare faste lave priser på hverdagens merkevarer. Målet vårt er at du som kunde får en unik opplevelse hver gang du besøker butikkene. Derfor henter vi hele tiden inn nye og spennende varer, som skal supplere et stort og fast sortiment. Eksempelvis kan du finne godteri som du kun har sett i utlandet, ansiktskremen du hamstret siste ferie og ikke kan få tak i, brusen du kun har sett på tv osv. Ettersom at varesortimentet vi fører er skiftende, vil det alltid være en ny opplevelse å besøke våre butikker. 

Sortiment

 I Normal kan du finne kjente merkevarer til fast, unormal pris.

 Helt normale merkevarer i kategorier som hårpleie, hudpleie, makeup og alt mulig annet til din husholdning - også godteri og snacks, i tillegg til at det du behøver å ha med på ferien, pakket inn i praktiske reisestørrelser.

 Du blir nok ganske så glad når du ser de unormale prisene på varer og merker som for eksempel Finish oppvasktabletter, Gillette, Ajax og L´Oreal hos oss.

 

 Velkommen til en helt normal butikk, med helt unormale priser!

 

 

Butikkategori: