Meny
 

Flying Tiger Copenhagen

Åpningstider

10-20 (18)

Kontakt

48 51 44 55 Send e-post

Etasjeplan

1. etasje

Merket vårt

Full av overraskelser

Flying Tiger Copenhagen er en verdensomspennende dansk designkjede. Men vi selger ikke bare produkter. Vi vil overraske, inspirere og få deg til å smile. Vi mener at relasjoner og opplevelser er det som gjør oss glade. Derfor oppfordrer produktene våre til lek, kreativitet og sosial aktivitet. Det er spillet du spiller med dem du er glad i som betyr noe, ikke ballen.

 

Produktene våre

Noe til enhver anledning

Vi tenker på deg når vi velger ut produkter til butikkene våre. Hos Flying Tiger Copenhagen kommer det 300 nye produkter til butikkene hver eneste måned; alt fra festartikler, hjemmeinnredning og leker til dingser, flotte gaver og prisbelønt design. Til overraskende rimelige priser - vi vil at du skal føle deg stinn av gryn når du går ut av butikken.

 

Butikkene våre

En lekeplass full av moro

Når du går gjennom butikkene våre, er du på skattejakt. Flying Tiger Copenhagen er en labyrint som er fullspekket av moro, overraskelser og fargerike produkter. Vi vil gjøre hver dag spesiell og få deg til å smile. Kom innom og si hallo - vi gleder oss til å se deg!

Navnet vårt

En snodig skapning

Navnet vårt, Flying Tiger Copenhagen, gir uttrykk for lekelyst, vårt ønske om å overraske og vår danske kulturarv. Håndlagde bokstaver og sprellende øyne er inspirert av våre egne design. De uttrykker kreativitet og humor.

 

Bedriftens samfunnsansvar (CSR)

Vi bryr oss om deg

Du lurer kanskje på om produktene våre er produsert i henhold til etiske, miljømessige og sosiale standarder?

Vi jobber hardt for å gjøre ting på riktig måte og for å være gennomsiktige. Derfor driver vårt dedikerte CSR-team et sosialt program for gjensidig forståelse, som skal sikre at våre standarder blir fulgt når produktene våre fremstilles.

 

 

Butikkategori: