Meny
 
trend 2019-illustrasjonsbilde

Trend på AMFI Alta 19.-21. september

Velkommen til årets Trend-kampanje på AMFI Alta! 19.-21. september har vi ekstra sans for det nye her på senteret, med fokus på høstens nyheter og trender.

 

Trend 2019 presenterer alt det nye og freshe, samtidig som mange butikker også har bærekraft i fokus. Vi gir deg tips om gode materialer, som er vennlige mot hud og miljø, og viser deg hvordan du kan kombinere nytt og gammelt for å ta best mulig vare på det du har.

 

Når du besøker oss under Trend, håper vi å friste deg med noe nytt, så vel som å hjelpe deg med å ta smarte valg. Vi har sans for det nye - har du?

VIP-AFTEN

TORSDAG 19/9 KL 20.30-23.00

Høstens nyheter og trender er ankommet, og vi inviterer alle våre medlemmer i kundeklubb til en eksklusiv medlemskveld torsdag 19/9 kl 20.30-23.00 med gode medlemstilbud, fantastiske vinnersjanser, lekker servering og mye mer.

Les mer om VIP-AFTEN her!

 

 

 

Venneshopping

 

Alle som besøker oss under Trend, har muligheten til å delta i Venneshopping-konkurransen. Du og din venn kan vinne et gavekort hver på 1000 kroner! Fortell oss hvem du ønsker å dra på venneshopping med, og dere blir med i trekningen. Konkurranseskjema finner du ved Venneshopping-standen i senteret.

Les mer om Venneshopping her.

Finn trendrapportene her.

 

Velkommen til Trend!

Sist endret - 09 september 2019